Ξεκάθαρος ο Λεσόρ! "Είμαι εδώ για τίτλους, όχι για να δείξω την αξία μου"


Ξεκάθαρος ο Λεσόρ! “Είμαι εδώ για τίτλους, όχι για να δείξω την αξία μου”



Απόλυτος ήταν στις δηλώσεις του ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού ο οποίος τόνισε ότι δεν τον απασχολούν τα προσωπικά του στατιστικά, αλλά στόχος του είναι να κατακτήσει τίτλους με το Τριφύλλι.

Ματίας Λεσόρ: Απαντήσεις για όλα έδωσε ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, όπου και αναφέρθηκε τόσο για την κόντρα του με τον Μόουζες Ράιτ, όσο και για το γεγονός ότι δεν παίζει για τα δικά του στατιστικά, αλλά για να κατακτήσει τίτλους με τους Πράσινους στο τέλος της σεζόν.

«Πάντα λέω ότι εγώ κάνω το καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Ήταν λίγο περίεργο επειδή πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν αυτό το παιχνίδι σαν προσωπική αναμέτρηση μεταξύ μεταξύ εμού και του Μόουζες Ράιτ, κάτι που δεν νομίζω πως είναι ο σωστός τρόπος προσέγγισης του παιχνιδιού. Εγώ απλά προσεγγίζω το παιχνίδι προσπαθώντας να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει.

Δεν είμαι εγώ εναντίον εκείνου. Είναι ο Παναθηναϊκός εναντίον του Ολυμπιακού. Και ήταν λίγο ενοχλητικό γιατί δεν μου αρέσει αυτό, να πηγαίνω εγώ εναντίον ενός παίκτη. Απλά θέλω να πάω και να παίξω το παιχνίδι μου, να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Αν έχω μηδέν πόντους και η ομάδα μου κερδίσει, θα είμαι χαρούμενος. Δεν είμαι εδώ για να αποδείξω την αξία μου απέναντι στον οποιονδήποτε. Είμαι εδώ μόνο για να κερδίσω παιχνίδια και να προσπαθήσω να κερδίσω τίτλους», είπε ο Ματίας Λεσόρ.

  "Σύμμαχος της ΑΕΚ ο διαιτητής - ΚΑΝΕΙΣ δεν ενόχλησε Αλμέιδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό αρπάχτηκαν Ιωαννίδης-Τσιλούλης! – “Έφτασες 30 για να γίνει παίκτης” – “Καρφάρα” Φώτη για ΑΕΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: