Πρώην του Άρη χτυπάει καμπανάκι στον ΠΑΟΚ: "Δεν θα επηρεαστεί η Μπριζ από την Τούμπα – Κίνητρο λόγω κόουτς"!


Πρώην του Άρη χτυπάει καμπανάκι στον ΠΑΟΚ: "Δεν θα επηρεαστεί η Μπριζ από την Τούμπα – Κίνητρο λόγω κόουτς"!



Για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπριζ, τις απουσίες των Βέλγων και τη δήλωση του προπονητή, Νίκι Χάγεν, μίλησε ο πρώην γυμναστής του Άρη και νυν της Σερκλ Μπριζ, Χάρης Αποστολίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για τις απουσίες της Μπριζ: «Σίγουρα ο βασικός σέντερ φορ θα είναι μια απουσία. Είναι σε πτωτική πορεία αλλά θα τον αντικαταστήσει ο Χούκλα. Είναι διαφορετικό στυλ παίκτη. Θα τον αντικαταστήσει επάξια. Είναι πιο κοντός και πιο γρήγορος. Θα πάει σε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Δεν είναι σίγουρο αν θα επιστρέψει ο Μινιολέ. Είναι έμπειρος και θα είναι μεγάλη απουσία. Η Μπριζ είχε ένταση στο παιχνίδι της, μπήκε δυναμικά, με μεγάλη ένταση».

Για τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ: «Είναι βατό το 1-0 και με τη βοήθεια της έδρας ο ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες. Είναι και πιο ξεκούραστος ο ΠΑΟΚ, η Μπριζ έπαιξε παιχνίδι. Οι παίκτες της Μπριζ θα δουν κάτι διαφορετικό, θα ευνοήσει η ατμόσφαιρα της Τούμπας τους παίκτες του ΠΑΟΚ και θα τους δώσει αβαντάζ. Δε νομίζω ότι θα επηρεαστούν οι παίκτες της Μπριζ, είναι έμπειροι παίκτες».

  ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Πουθενά αυτό που γίνεται στην Τούμπα"

Για τη δήλωση του προπονητή: «Θα πρέπει να δώσει κίνητρο στον ΠΑΟΚ. Το έκανε για να δείξει την καλή κατάσταση της ομάδας».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: