Παναθηναϊκός: Διαφορά με Ντραγκόφσκι – Εξετάζει τον Μπρένο!


Παναθηναϊκός: Διαφορά με Ντραγκόφσκι – Εξετάζει τον Μπρένο!



Τα χρήματα για τη μεταγραφή του Πολωνού και τα δύο νέα ονόματα από Ιταλία που εξετάζουν σοβαρά οι Πράσινοι για το καλοκαίρι

Στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού έχει επιστρέψει το όνομα του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, προφανώς όχι για αγωνιστικούς λόγους (αφού με αυτόν τον τρόπο δεν έχει φύγει ποτέ!) αλλά για το ενδεχόμενο της παραμονής του στο ρόστερ και μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Ο διεθνής Πολωνός άσος ήρθε στην ομάδα στα τέλη Ιανουαρίου, καθώς είναι σαφές ότι η καριέρα τού Αλμπέρτο Μπρινιόλι στους Πράσινους έχει λάβει τέλος, πριν από τη λήξη τού συμβολαίου του με την ομάδα. Ο Ντραγκόφσκι ήρθε στο Τριφύλλι από τη Σπέτσια, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο συμμετέχει στη Serie B και, καθώς δεν έχει καταφέρει να συνέλθει από τον υποβιβασμό στο φινάλε τής προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, ακόμα ψάχνεται για για να βρει ρυθμό στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που δεν έπαιζε ο Ντραγκόφσκι, τερματοφύλακας που έχουν πληρωθεί σχεδόν 5 εκατ. ευρώ ως transfer fees στην καριέρα του μέχρι στιγμής, με θητεία σε Φιορεντίνα και Έμπολι πλην της Σπέτσια. Μάλιστα, αν ο Παναθηναϊκός θελήσει να ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει ο 26χρονος άσος, θα πρέπει να δώσει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ στην ιταλική ομάδα.

“Τόσα χρήματα θα ζητήσει η Σπέτσια για Νταγκόφσκι”

Το ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι αυτό το διάστημα υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία: Οι Πράσινοι προσπαθούν να ρίξουν κάτω από το μισό το ποσό τής αγοράς τού παίκτη και η Σπέτσια εμμένει να το ζητάει ολόκληρο! Μπορεί να αλλάξει κάτι; Ναι, αν υποβιβαστεί εκ νέου η ιταλική ομάδα και βρεθεί σε ακόμα χαμηλότερη κατηγορία, εκεί ο Πολωνός άσος θα μείνει ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει εύκολα στον Παναθηναϊκό ή σε άλλη ομάδα…

  "Κόλαση" με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

“Αν έληγε σήμερα το πρωτάθλημα θα έπαιζε μπαράζ. Αν μείνει στην ίδια κατηγορία η Σπέτσια, δεν θα κάνει πίσω στα χρήματα που ζητάει. Αν υποβιβαστεί ξανά, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό”, σχολίασε μέσω του sportdog ο Γιάννης Γιαννούλας, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ στο ποδόσφαιρο της Ιταλίας.

Υπάρχει όμως μια ακόμα πληροφορία από την Ιταλία, που έχει ενδιαφέρον όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, την ενίσχυση στη θέση τού τερματοφύλακα και τη Serie B. Κατηγορία από την οποία, θυμίζουμε, τα τελευταία χρόνια οι Πράσινοι, με τους Μπρινιόλι και Ντραγκόφσκι, έχουν επαφή με κανάλι που μπορεί να βρει/στείλει τερματοφύλακα της κατηγορίας στον Παναθηναϊκό.

Κι εδώ ας μην βιαστεί κάποιος να δηλώσει ότι είναι άλλο το επίπεδο κ.λπ. Γιατί αφενός έχουμε δει ήδη δύο πορτιέρε στο Τριφύλλι, αφετέρου στη δεύτερη κατηγορία τής Ιταλίας η τελευταία ομάδα τού βαθμολογικού πίνακα έχει μπάτζετ αξίας ανάλογο του Αστέρα Τρίπολης – Σίγουρα μεγαλύτερο της Κηφισιάς, της Λαμίας, του Πανσερραϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα. Συνολικά η Serie B έχει μεγαλύτερο (συνολικό) market value από αυτό της Super league.

  Euroleague: "Βόμβα" για Λάρκιν - "Υπογράφει με 7 εκατ."

Για να πάμε τώρα στο ψητό: Οι Πράσινοι έχουν δύο ονόματα από τη Serie B που έχουν ξεχωρίσει για τη θέση του τερματοφύλακα. Που μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να απασχολήσουν. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

ΑΝΤΡΕΣ ΓΚΙΟΥΝΓΚΝΤΑΛ: Ο τερματοφύλακας με την καλύτερη παρουσία/μεγαλύτερη πρόοδο φέτος στην κατηγορία. Έχει συμβόλαιο με την Κρεμονέζε μέχρι τον Ιούνιο του 2026, το market value είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ, διεθνής Δανός και μόλις 22 ετών. Στις διαστάσεις, σωματομετρικά, του Ντραγκόφσκι. Με θητεία στη Μίλαν (ήδη από τις ακαδημίες της). Η Κρεμονέζε δεν είναι συνηθισμένη σε μεγάλες πωλήσεις (αν αφαιρέσουμε την παραχώρηση του Ντέσερ στη Ρέιντζερς με 5 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι), γενικά δίνει δανεικούς παίκτες και καλό θα ήταν να κρατήσουμε σε μια άκρη τού μυαλού μας για το καλοκαίρι, αν προκύψει πρόβλημα με τον Ντραγκόφσκι και την παραμονή του.

ΜΠΡΕΝΟ: Βραζιλιανο-Ιταλός, με συμβόλαιο στη Μπάρι μέχρι το 2025 (αλλά η ομάδα μπορεί να βρεθεί σε περιπέτειες όσον αφορά την κατηγορία), με market value στα 2,5 εκατ. ευρώ και διεθνής με την U23 της Βραζιλίας. Θεωρητικά ο,τι καλύτερο/ακριβότερο υπάρχει στην κατηγορία στη θέση του τερματοφύλακα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραμονή Τερίμ με Μαξίμοβιτς… Μπερνάρ – Μπορεί να ακυρωθεί η μεταγραφή!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: