Ο Μακέντα «προειδοποίησε» παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Ο Μακέντα «προειδοποίησε» παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έδωσε συμβουλές στον Κόμπι Μέινου.

Ο Φεντερίκο Μακέντα είχε πετύχει ένα πανομοιότυπο γκολ σαν αυτό που σημείωσε ο 18χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κόμπι Μέινου κόντρα στη Λίβερπουλ. Ο Ιταλός επιθετικός συμβούλευσε τον Κόμπι Μέινου να αποφύγει τα δικά του λάθη.

«Μετά από αυτό γκολ είχα αισθανθεί πως τα κατάφερα. Δεν καταλάβαινα τι θα ακολουθούσε. Ήταν εύκολο να παρασυρθώ. Όταν είσαι τόσο νέος δεν μπορείς να παραμείνεις προσγειωμένος. Έπρεπε να έχω κάνει περισσότερα. Ξέρω πως εάν ακολουθούσα τον δρόμο που έχω πάρει τώρα θα είχα περισσότερες ευκαιρίες στην καριέρα μου. 

Ο τρόπος που παίζει ο Μέινου είναι σαν να αγωνίζεται για μια δεκαετία εκεί. Είμαι βέβαιος πως θα τον βοηθήσουν γιατί εάν παίζεις κάθε εβδομάδα σε προσέχουν περισσότερο και σε κάνουν να αισθάνεσαι σημαντικός. 

Προσωπικά έχασα τον δρόμο μου και την αυτοπεποίθηση μου στα χρόνια που ακολούθησαν. Αντιμετώπισα δυσκολίες που επηρέασαν την απόδοση μου.

Βρέθηκα για σχεδόν ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης έχοντας υποβληθεί σε επέμβαση στην πλάτη με συνέπεια να βρεθώ δίχως ομάδα. Ήταν μια σκοτεινή περίοδος για μένα. Εάν μπορούσα να γυρίσω πίσω στο χρόνο, θα ήθελα να έχω σκοράρει χίλιες φορές», τόνισε χαρακτηριστικά ο νυν επιθετικός της Ανκαραγκουτσού.


Πηγή
  Φεύγουν 4 από Άρη για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Ενοχλημένοι με Παλάσιος
 

Διαβάστε επίσης: