«Η Τράμπζονσπορ θέλει τον Φορτούνη»

Η Τράμπζονσπορ επιθυμεί την απόκτηση του Φορτούνη.

Η Τράμπζονσπορ θέλει τον Φορτούνη



Για τον Κώστα Φορτούνη ενδιαφέρεται η Τραμπζονσπόρ σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Το επιτελείο της Τραμπζονσπόρ θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίξει για να πάρει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν και έχει στραμμένα τα μάτια του στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερα στοχοποιημένοι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν με τον Ολυμπιακό, τον σύλλογο που απέκλεισε τη Φενερμπαχτσέ από το Conference League . Η ομάδα συμπεριέλαβε στη λίστα της και τον Κωνσταντίνο Φορτούνη , που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό . Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έδειξε σημαντική εμφάνιση με 11 γκολ και 18 ασίστ σε 42 ματς τη φετινή σεζόν. Ο Έλληνας τραβάει επίσης την προσοχή με την ικανότητά του να παίζει στη δεξιά και την αριστερή πτέρυγα. Η προσθήκη του Φορτούνη από την Τραμπζονσπόρ στο δυναμικό της θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική δύναμη για την ομάδα που αναζητά έναν δημιουργικό παίκτη στη μεσαία γραμμή, γράφει η Fotomac.

Tο συμβόλαιο του Φορτούνη λήγει στο τέλος της σεζόν και του οποίου η χρηματιστηριακή αξία φαίνεται να είναι 3 εκατομμύρια ευρώ, έχει πολύ υψηλή βαθμολογική συνεισφορά, αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι ότι έχει τραυματιστεί στους χιαστούς συνδέσμους για δύο συνεχόμενες χρόνια, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι.


Πηγή
  Με Μπόλντγουιν στο Game 4 η Μακάμπι Τελ Αβίβ
 

Διαβάστε επίσης: