Ξεκάθαροι στη Μακάμπι! Έτσι θα πάρουν τη νίκη με ΠΑΟ


Ξεκάθαροι στη Μακάμπι! Έτσι θα πάρουν τη νίκη με ΠΑΟ



Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τους Πράσινους έκανε παίκτης της ισραηλινής ομάδας όπου και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ώστε να πάρουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Αντόνιους Κλίβελαντ: Δηλώσεις ενόψει του πρώτου αγώνα για τα play off της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό έκαναν οι Αμερικανοί γκαρντ της Μακάμπι όπου και ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι για να καταφέρει η ομάδα τους να πάρει τη νίκη θα πρέπει να βασιστεί στην άμυνά της.

«Είναι ένα σπουδαίο ζευγάρι και μία σπουδαία ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Παίζουν άμυνα και παλεύουν για τα ριμπάουντ, οπότε θα έχουμε πολλή δουλειά. Βλέπω ότι έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια για τα δύο πρώτα παιχνίδια. Θα είναι εχθρική ατμόσφαιρα, αλλά σε αθλητικό πλαίσιο και νομίζω ότι θα βγάλει το καλύτερο για μας. Όλοι περιμένουμε για αυτό. Έχουν γκαρντ που μπορούν να σκοράρουν, να παίξουν εξαιρετική άμυνα, να πιάσουν την μπάλα, να πάρουν ριμπάουντ και πρέπει να δώσουμε προσοχή στην προστασία της μπάλας», είπε ο Τζέιμς Γουέμπ.

«Είναι ένα επίτευγμα που είμαστε εδώ σαν ομάδα. Η λίγκα είναι σκληρή και το γεγονός ότι φτάσαμε στα play off δεν θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο. Περιμένουμε για το παιχνίδι, όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, θα είναι μία ατμόσφαιρα play off και θέλεις να είσαι έτοιμος να παίξεις και να το απολαύσεις.

Είναι ευλογία να παίζουμε το παιχνίδι που αγαπάμε σε αυτή την κατάσταση και ο στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί ως ομάδα και να κάνουμε τη δουλειά. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά που θέλει ο προπονητής μας να κάνουμε και νομίζω ότι θα κριθεί στην άμυνα. Είμαστε καλοί στην άμυνα τον τελευταίο 1.5 μήνα και πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι τώρα. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε γεμάτο γήπεδο. Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι κάνουμε τελευταία, να παίξουμε το μπάσκετ μας», είπε ο Αντόνιους Κλίβελαντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την επιχείρηση στου Ρέντη!


Πηγή
  Ισοφαρίζει με Ντιαμπί η Βίλα - Προβάδισμα με πέναλτι Κααμπί
 

Διαβάστε επίσης: