Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Ταβάρες, Πουαριέ και… Ντέιβις!

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με τους Ταβάρες, Πουαριέ και τον Ντέιβις!

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Ταβάρες, Πουαριέ και… Ντέιβις!



Τα άσχημα μαντάτα, οι δύο νέες περιπτώσεις και ο ΝΒΑερ! Στο Τριφύλλι είναι υποχρεωμένοι από τώρα να εξετάζουν παίκτες και για το ρόστερ της επόμενης σεζόν και το Sportdog.gr αποκαλύπτει τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις…

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τις μάχες με την Μακάμπι, στον δρόμο για το Βερολίνο, και αυτές τις μέρες δεν έχει πουθενά αλλού το μυαλό του. Ούτε μεταγραφικά, ούτε κάπου αλλού. Η έννοια του είναι να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ισραηλινών και να επιστρέψει έτσι σε φάιναλ-φορ Ευρωλίγκας μετά από 12 χρόνια.

Πάντως, κάθε μέρα όλο και κάτι βγαίνει στον αέρα για το μεταγραφικό κομμάτι του καλοκαιριού. Τελευταίως είναι οι δηλώσεις του Γάλλου σέντερ της Ρεάλ, Βενσάν Πουαριέ, ο οποίος είπε ότι βρίσκομαι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου. Εχω ένα παιδί και δεν μπορώ να περνάω την μία χρονιά σε ένα μέρος και την επόμενη σε άλλο. Το βασικό για εμένα είναι η σταθερότητα.

Ο Πουαριέ είναι ένας παίκτης, που έχει στο μυαλό του ο Παναθηναϊκός για το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα για να αποτελέσει δίδυμο με τον Ματίας Λεσόρ. Επίσης έχει στην λίστα επιθυμίας και στη κορυφή αυτής και τον Εντι Ταβάρες, του οποίου η περίπτωση όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας είναι πιο δύσκολη από του Λεσόρ.

Ο Ταβάρες κατ’ αρχάς έχει πρώτο στόχο να επιστρέψει στο ΝΒΑ και από κει και πέρα η βασική του επιλογή θα είναι να μείνει στην Ρεάλ. Και αν τελικώς πάει στο ΝΒΑ ο Ταβάρες, πως να μετακινηθεί από τους Μαδριλένους ο Πουαριέ, σε μία εποχή μάλιστα, όπου οι ποιοτικές λύσεις ψηλών είναι ελάχιστες;

  Ασίστ από την επαναφορά και κάρφωμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι ότι στο τέλος θα μείνει χωρίς ψηλό ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν θα μπορέσει να πάρει κάποιον από εκείνους, που έχει ως βασικές του επιλογές. Δεν θα τον χαλάσει βέβαια μία περίπτωση όπως του έμπειρου Ιμπάκα της Μπάγερν ή του Μπράντον Ντέιβις, που ακούγεται ότι θα φύγει από την Βαλένθια.

Και βέβαια οι πράσινοι έχουν δύο σπέσιαλ προσόντα. Το πρώτο είναι ότι και πάλι έχουν σούπερ φήμη στην αγορά. Είναι μία ομάδα πολύ ελκυστική για όλους σχεδόν τους τοπ παίκτες. Και παράλληλα δίνει πάρα πολλά χρήματα. Είδαμε τι έγινε με τον Σλούκα, με τον Χουάντσο, με τον Ναν. Και αν ένας παίκτης στοιχίζει π.χ. 1.5 εκ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός θα του δώσει παραπάνω για να τον κάνει δικό του.

Η Αρμάνι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βλέποντας ότι δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στην αγορά πήγε κι έκλεισε τον Νίμπο της Μακάμπι. Ο Παναθηναϊκός, βλέποντας ότι Ταβάρες και Πουαριέ είναι εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις, δεν θα βιαστεί και θα κινηθεί όταν πρέπει. Αλλωστε μπορεί το καλοκαίρι να προκύψει μία περίπτωση από εκεί, που δεν το περιμένεις, ενώ πάντα είναι και ανοιχτή η αγορά του ΝΒΑ. Δεν θα τον χάλαγε τον Παναθηναϊκό ένας παίκτης π.χ. σαν τον Μπιτάτζε των Μάτζικ ή σαν τον Μπιγιόμπο των Θάντερ. 

  Live: Μακάμπι - Παναθηναϊκός

Προς το παρόν πάντως όπως τονίσαμε ένα είναι το σύνθημα: πάμε Βερολίνο. Τίποτε άλλο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι προβλέψεις Συρίγου για πλέι οφ Euroleague – Τι θα κάνουν Ολυμπιακός, ΠΑΟ
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: