Η επόμενη μέρα της Κ19 του Ολυμπιακού


Η επόμενη μέρα της Κ19 του Ολυμπιακού



Η Κ19 των Ερυθρόλευκων κατέκτησαν την Ευρώπη νικώντας και τη Μίλαν στον τελικό του Youth League και πλέον άπαντες στην ομάδα καλούνται να δουν την επόμενη ημέρα.

Νίκος Σταματέλος: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του Youth League από την Κ19, αλλά και τις εξελίξεις ενόψει του αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη μετέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πολύ ποδοσφαιρική αλητεία στο γκολ του Παπακανέλλου. Του Μπακούλα είναι το ψαλιδάκι που είχε κάνει σε μία προπόνηση και δεν είχε την ίδια κατάληξη. Του Παπακανέλλου, όμως, σε σχέση με όσα είχε κάνει και με την Μπάγερν στο Μόναχο, είναι πολύ ποδοσφαιρική αλητεία. Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχουν κάνει. Έχουν ξεπεράσει τρεις ιταλικές ομάδες, δύο γαλλικές ομάδες και έχουν κερδίσει την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο.
υτό που έκαναν τα παιδιά, που ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειάς τους, είναι κάτι απίστευτο. Εδώ που έφτασαν, τι να πούμε; Είναι πρωταθλητές Ευρώπης!

Δεν είναι εύκολο να το πεις και να αντιληφθείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Και πρέπει να διαχειριστούν και τα φώτα της δημοσιότητας που έχουν πέσει πάνω τους. Για να τα λέμε όλα, οι περισσότεροι ήξεραν τον Κωστούλα, που τον ήθελε και ο Μαρτίνεθ στην προετοιμασία της μεγάλης ομάδας, μέχρι χθες οι περισσότεροι περνούσαν στα ψηλά. Τώρα όλοι θέλουν πολλά από τα παιδιά να πάρουν ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Δεν μπορεί όλη η ομάδα να ανέβει στην πρώτη ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σταματέλος.

  Κάτας: "Σκληρό συναίσθημα, πάμε εκεί για κάτι ξεχωριστό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Mπουμ” Μαρινάκη σε Ολυμπιακό – Υπογράφει παιχταρά – Συζητάει όλη η Ευρώπη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: