Ξεκάθαρα τα δεδομένα με Μπερνάρ ενόψει ΑΕΚ


Ξεκάθαρα τα δεδομένα με Μπερνάρ ενόψει ΑΕΚ



Οι Πράσινοι προετοιμάζονται για το ντέρμπι κόντρα στην Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Φατίχ Τερίμ να ξέρει καλά πως το παιχνίδι έχει χαρακτήρα… τελικού για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Την εκτίμηση πως, αν τελικά ο Μπερνάρ συμπεριληφθεί στην αποστολή των Πρασίνων τότε θα αγωνιστεί κιόλας κόντρα στην ΑΕΚ, έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Περιμένουμε την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού για να δούμε τι θα γίνει με τον Μπερνάρ. Δεν έχει υποστεί τράβηγμα, αλλά είναι σίγουρα ταλαιπωρημένος από τα συνεχόμενα ματς και θα γίνει μια κουβέντα με τον Τερίμ και τους γιατρούς Αν είναι στην αποστολή, πιστεύω θα παίξει. Δεν έχει κάτι, αλλά δεν αποκλείω, αν παίξει, να πάθει κάτι. Πιστεύω ότι θα πάρουν μια σωστή απόφαση. Ο Τζούριτσιτς προπονήθηκε κανονικά χθες, θα γίνει το ίδιο λογικά και σήμερα και θα είναι αποστολή», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι θα υπάρχουν δύο αλλαγές στην ενδεκάδα των Πρασίνων με τον Ντραγκόφσκι να επιστρέφει και τον Βέρμπιτς να παίζει δεξιά, αν αγωνιστεί ο Μπερνάρ, αλλιώς θα πάει αριστερά και θα μείνει εκεί ο Λημνιός.

  Προχωράει σε μεγάλες αλλαγές τεράστια ομάδα

Τέλος ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε  ότι ο Τερίμ έχει δώσει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές για να καταλήξει σε μια βάση 14-15 παικτών που χρησιμοποιεί στα play off, κάτι που του έχει βγει, ενώ υπογράμμισε πως αν ο Παναθηναϊκός χάσει  στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν βλέπει να καλύπτει μετά την διαφορά από την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυθικό πριμ Μαρινάκη για το Ευρωπαϊκό – “Χρύσωσε” τους Νέους του Ολυμπιακού


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: