Αλέξης Κούγιας: "Μονταζιέρα! Δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός"!


Αλέξης Κούγιας: “Μονταζιέρα! Δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός”!



“Γιάτι πιάνουν μόνο αυτούς; Ποιος σκότωσε τον Κατσούρη;”. Ο αντίπροεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ τόνισε πως δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που γίνονται ου συλλήψεις για την δολοφονία του αστυνονικού και αναρωτήθηκε γιατί δεν έχουν συλληφθεί και οπαδοί της ΑΕΚ…

Στην εκπομπή «Κόκκινη Ζώνη» στο KONTRA μίλησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας σχετικά με την υπόθεση Λυγγερίδη, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται και πως υπάρχει μονταζιέρα!

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει αποδειχθεί ποιος τον σκότωσε και πως όλοι οι Κροάτες έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε πως ο Ολυμπιακός δεν αναμειγνύεται πουθενά σε αυτή την ιστορία. Δεν έχει καμιά σχέση το κατηγορητήριο και τα φυσικά πρόσωπα που είτε συνελλήφθησαν είτε κατηγορούνται είτε θα κατηγορηθούν στο μέλλον, με τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Καμία σχέση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Από κει και πέρα αυτή η ιστορία αφορά μια έρευνα της αστυνομίας που ξεκίνησε από το 2019 και όπως είπε τότε ο κ. Οικονόμου αφορά τους οργανωμένους οπαδούς όλων των μεγάλων ΠΑΕ της Ελλάδας. Χιλίων διακοσίων. Και μάλιστα για πολλούς από αυτούς τους συλλόγους εντός εισαγωγικών είχαν δηλώσει πως είναι και συγκοινωνούντα δοχεία. Υπεράνω χρωμάτων και συλλογικών προτιμήσεων.

Εδώ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Γιατί μόνο τους οπαδούς του Ολυμπιακού; Και γιατί σε αυτό το χρονικό σημείο; Σε αυτό ειδικά το χρονικό σημείο, που μπορεί να δημιουργεί σκέψεις για την πολιτική υποδομή αυτών των ενεργειών. Και μάλιστα σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός ζει από τις ενδοξότερες μέρες της ιστορίας του. Μόλις πριν τρεις μέρες αποκλείσαμε την Φενερμπαχτσέ μέσα στην Πόλη κι όταν σε λίγη ώρα αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ευρώπης η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που προηγείται ήδη 3-0 επί της Μίλαν…

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί πολιτική υποδομή είπα και δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, δεν είμαι κι εξουσιοδοτημένος. Κάποιος μπορεί να υποψιαστεί πως μπορεί να έχει πολιτική υποδομή, ειδικά όταν προέρχεται από τον Βρούτση που για τον Ολυμπιακός είναι persona non grata. Είναι γνωστή η σχέση του με την ΑΕΚ, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, ουσιαστικά είναι κομμάτι του οργανισμού της ΑΕΚ ο Βρούτσης, πηγαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΚ κι από την άλλη πλευρά δεν κάνει τίποτε άλλο από το να πολεμά τον Ολυμπιακό.

  Πονοκέφαλος για Μπαρτζώκα ενόψει Game 5

Ο Ολυμπιακός όμως είναι ένας τεράστιος οργανισμός, που αποτελείται από ισχυρούς ανθρώπους με πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη συμπεριλαμβανομένου κι εμού. Είμαστε όλοι μπαρουτοκαπνισμένοι… Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ όταν μας έστησαν με έναν Σλοβάκο διαιτητή, εμείς καταγγείλαμε και ζητήσαμε να παρέμβει η κυβέρνηση. Και βγήκε ο Παύλος ο Μαρινάκης που το παιδί έχει διαστρεβλώσει την προσωπικότητα του και είπε σιγά μην ασχοληθεί ο πρωθυπουργός με ένα πέναλτι και με ένα ακυρωμένο γκολ.

Από κει και πέρα ο Βρούτσης δεν κάνει τίποτε άλλο από το να κάνει τα αντίθετα απο αυτά που προβλέπει ο αθλητικός νόμος. Δεν εφαρμόζει την πρόβλεψη για επαγγελματική διαιτησία γιατί αυτό είναι αντίθετο στα συμφέροντα αυτών που ελέγχουν την ΕΠΟ. Και δεν κάνει τίποτε άλλο από το να είναι παρών στους χορούς και στα βαφτίσια των στελεχών της ΑΕΚ. Προκλητικά.

Υπάρχει ένα βρώμικο παρασκήνιο γύρω από το οποίο υποπτευόμαστε πως υπάρχει κάλυψη από πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας… Για την άσκηση των τελευταίων διώξεων, γι΄αυτούς που συνελλήφθησαν τώρα ο Ολυμπιακός δεν έχει καμιά σχέση. Δεν είναι πρόσωπα του οργανισμού του. Όπως λέει το διαβιβαστικό της αστυνομίας είναι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Και γιατί μόνο τους οπαδούς του Ολυμπιακού; Και γιατί όχι τους οπαδούς της ΑΕΚ; Που κι αυτοί απεδείχθη με την μονομαχία που έγινε στην Φιλαδέλφεια με τους Κροάτες που υπήρχαν τα βίντεο που φαίνεται να κρατούν μαχαίρια οι οπαδοί της ΑΕΚ και αλληλομαχαιρώθηκαν με τους Κροάτες και μάλιστα υπάρχουν και επτά Κροάτες μαχαιρωμένοι από οπαδούς της ΑΕΚ και ποτέ δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη. Και δεν έχει διαπιστωθεί ποιος μαχαίρωσε τον Μιχάλη Κατσούρη και είναι όλοι ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθεί κανείς για τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.

  Διχασμένοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ με Τσιμίκα!

Εγώ δεν είπα ποτέ ευθέως ότι υπάρχει μια αντιπαράθεση μεταξύ της κυβερνήσεως και της ΠΑΕ Ολυμπιακός… Λόγω της θέσης μου στον Ολυμπιακό δεν είναι δυνατό να έχω την δικογραφία. Με είχαν ενοχλήσει και μάλιστα και ο φερόμενος ως δράστης, ο 18χρονος και είχα δηλώσει τότε πως είναι αδύνατο να αναλάβω τότε λόγω της θέσης μου ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν έχω δει την δικογραφία, αλλά εμένα μου μυρίζει αυτό ποδοσφαιρική μονταζιέρα. Όπως υπήρχε μονταζιέρα στα Τέμπη, εδώ μου μυρίζει ποδοσφαιρική μονταζιέρα. Αστυνομική μονταζιέρα. Και να τονίσω πως δεν μιλάω με την ιδιότητα μου ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν είμαι εξουσιοδοτημένος, μιλώ σαν δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που συμπληρώνω του χρόνου 50 χρόνια στις δικαστικές αίθουσες…

Μη δημιουργούνται συγχύσεις. Κανείς από αυτούς που έχουν συλληφθεί δεν έχουν σχέση με τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Έχω την τύχη να είμαι δικηγόρος σε διάφορες δίκες εγκληματικές. Όπως στην υπόθεση της δολοφονίας Καμπανού με 12 ισόβιες ποινές. Πουθενά δεν αναφέρεται σύνδεση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι οργανωμένοι οπαδοί είναι αυτονομημένοι πια και δεν είναι τώρα, είναι καιρό…»

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛ.ΑΣ. για τον “Ιωσήφ”: “Αρχηγός της Θύρας 7” και “ιδιαίτερα επικίνδυνος”

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: