Τσάβι Ερνάντεθ: Μένει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025!


Τσάβι Ερνάντεθ: Μένει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025!



Όλα στον αέρα σχετικά με την επόμενη μέρα του Ισπανού προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Παρά την ανακοίνωση του Τσάβι Ερνάντεθ πως στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν, θα αποτελέσει παρελθόν από τον ισπανικό σύλλογο τελικά πάμε για τη μεγάλη ανατροπή.

Δημοσίευμα από ισπανικό ΜΜΕ αναφέρει πως ο Τσάβι πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που θέλει και ο Λαπόρτα!

Να θυμίσουμε πως στις 27 Ιανουαρίου, ο Τσάβι είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Πριν μου κάνετε τις σχετικές ερωτήσεις, θέλω να ανακοινώσω ότι από τις 30 Ιουνίου δεν θα συνεχίσω ως προπονητής της Μπαρτσελόνα. Το έχουμε συζητήσει με τον Λαπόρτα και με τον αθλητικό διευθυντή. Νομίζω ότι ο σύλλογος χρειάζεται μια δυναμική αλλαγή. Σκεπτόμενος τον σύλλογο και τους παίκτες, νομίζω ότι θα απελευθερωθούν και θα είναι πιο ήρεμοι.

Και σκεπτόμενος ως άνθρωπος του συλλόγου, σκέφτομαι “το καλύτερο είναι να φύγω στις 30 Ιουνίου”. Τούτου λεχθέντος, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους υπόλοιπους τέσσερις μήνες, νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή σεζόν και ελπίζω να αλλάξει κάτι. Είναι μια κατάσταση, που απαιτεί κοινή λογική και αποφάσισα ότι στις 30 Ιουνίου δεν θα συνεχίσω ως προπονητής της Μπάρτσα».


Πηγή
  Παναθηναϊκός: Sold out σε 2,5 ώρες, περίμεναν 80.000!
 

Διαβάστε επίσης: