Μπαρτζώκας: "Ξεπεράσαμε τα προβλήματα και νικήσαμε!"


Μπαρτζώκας: “Ξεπεράσαμε τα προβλήματα και νικήσαμε!”



Στον τρόπο διαχείρισης των παικτών του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα στάθηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός, τονίζοντας ότι η σειρά είναι στο… 0-0.

Γιώργος Μπαρτζώκας: O Ολυμπιακός πήρε πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα κάνοντας το 1-0 στη σειρά των play off της Εuroleague και παίρνοντας παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας και ο τεχνικός των Ερυθρόλευκωνσ τις δηλώσεις του στάθηκε στον τρόπο προσέγγισης του ματς, αλλά και στη συνέχεια.

Ήμασταν μπροστά στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα που θα μπορούσαν να βάλουν σημαντικά καλάθια και να πάρουν το ματς. Παίξαμε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο χωρίς τον Γουόκαπ που φορτώθηκε με φάουλ, είχαμε προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του ματς, όμως τα ξεπεράσαμε και φτάσαμε στη νίκη“.

Για τη συνέχεια της σειράς: Κάθε παιχνίδι στα playoffs είναι σημαντικό. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλή ομάδα γεμάτη ταλέντο, πρέπει να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και να πούμε ότι η σειρά είναι 0-0“, είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

  Συγκινητική αποκάλυψη Φορτούνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βράζουν” στον Παναθηναϊκό! Φωνάζουν για πέναλτι σε Κώτσιρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: