Νέα αποθέωση για Μορόν!


Νέα αποθέωση για Μορόν!



Τον θαυμασμό των συμπατριωτών του έχει προκαλέσει με τα κατορθώματα του ο Λορέν Μορόν , ο οποίος έχει βρει 17 φορές δίχτυα με τη φανέλα του Άρη.

Άρης: Τον θαυμασμό των συμπατριωτών του έχει προκαλέσει με τα κατορθώματα του ο Λορέν Μορόν , ο οποίος έχει βρει 17 φορές δίχτυα με τη φανέλα του Άρη έχοντας αναδειχθεί με ευκολία ο κορυφαίος στράικερ που είχαν τα τελευταία χρόνια οι Θεσσαλονικείς , κάτι που αναγνωρίζουν και οι συμπατριώτες του.

«Ο Λόρεν Μορόν συνεχίζει να σκοράρει και να λάμπει στην περιπέτειά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο επιθετικός του Αρη σκόραρε αυτή την Τετάρτη απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας ως πρώτος σκόρερ στην ελληνική διοργάνωση με 17 γκολ, όσα και ο χθεσινός του αντίπαλος, ο Μαροκινός Eλ Καμπί.

Κάνει μια λαμπρή σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το δείχνει μέρα με τη μέρα. Η περιπέτειά του εκτός Ισπανίας δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα, αποτελώντας αστέρι για τον Αρη και την ελληνική Super League. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλεψε για την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, την κέρδισε και νίκησε τον Τζολάκη», αναφέρει το αφιέρωμα για τον ποδοσφαιριστή του Άρη.

  Συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου ανακοίνωσε η Θύρα 13!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την Παλαιστίνη στην Ουκρανία! Ο Αταμάν έμπλεξε με την πολιτική


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: