Επιστροφή Αντρίγια στην ενδεκάδα


Επιστροφή Αντρίγια στην ενδεκάδα



Το σίγουρο για τον ΠΑΟΚ πως δεν είναι μόνο η αναμέτρηση με την ΑΕΚ που είναι κρίσιμη και σημαντική αλλά και τα τέσσερα ματς μέχρι το φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει αν μη τι άλλο να διασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν και θα είναι καθοριστικά και τα τρία παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά το Πάσχα. Ειναι κάτι παραπάνω από κομβικό, να αποφύγει την 4η θέση που με προϋποθέσεις (να παρει το Κύπελλο Άρης στον τελικό με τον Παναθηναϊκό) θα τον αφήσει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στα ενθαρρυντικά για τον προπονητή του Δικεφάλου είναι ότι ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία της ομάδας του και που έχασε λόγω καρτών το παιχνίδι στη Λαμία επιστρέφει στη διάθεση του. Ο Σέρβος είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν αυξημένο ποδοσφαιρικό εγωισμό, που όπως τόνισε ο Λουτσέσκου είναι απαραίτητος για να συνέλθει η ομάδα του και μπορεί να παρασύρει και τους συμπαίκτες του.

Το γεγονός ότι ανάμεσα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και αυτό με τον Ολυμπιακό θα μεσολαβήσουν δύο εβδομάδες θεωρητικά είναι επίσης ενθαρρυντικό. Ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει το αποτέλεσμα που θέλει στο αυριανό ντέρμπι Δικεφάλων.

  Ολυμπιακός: Συμφωνία Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ: Μαξιμιάνο & Λόπι

Πηγή: sfina.gr

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: