Μεγάλη μεταγραφή Μέντες στον Ολυμπιακό – Φορ καψούρα 7.5 εκ.


Μεγάλη μεταγραφή Μέντες στον Ολυμπιακό – Φορ καψούρα 7.5 εκ.



Η συμφωνία Μαρινάκη με Μεντιλίμπαρ, ποιοι παίκτες έρχονται στο Λιμάνι, τα ονόματα από τη λίστα του Πορτογάλου ατζέντη και ο στράιερ που προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια…

Μια μεγάλη μεταγραφή θα κάνει σε κάθε θέση ο Ολυμπιακός το προσεχές καλοκαίρι, με εξαίρεση ίσως τη θέση τού τερματοφύλακα, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της: Να έχει μεγάλα ονόματα στην 11άδα της που, παράλληλα, θα κάνουν τη διαφορά στην Ελλάδα και θα δίνουν το κάτι παραπάνω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό αποτελεί απόφαση που δεν σχετίζεται με το τι θα κάνει η ομάδα στο Conference League ή με το αν θα κατακτήσει τον τίτλο ή όχι στην Ελλάδα, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει ένα ακόμα καλοκαίρι να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, με ή χωρίς τα έσοδα από τη συμμετοχή στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ.

Μόνο τυχαία δεν ήταν το ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog με τίτλο Εξτρέμ 38.000.000 για Ολυμπιακό, τον… στέλνει ο Μέντες – Υπογράφει “χρυσό” συμβόλαιο ο… Ροντινέι του ΠΑΟΚ! όταν και αποκάλυψε τις καλές σχέσεις που υπάρχουν αυτό το διάστημα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες.

Ο Πορτογάλος είναι μάνατζερ που κινεί τα νήματα σε μεγάλο βαθμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχει λόγο στον σχεδιασμό ομάδων όπως η Βαλένθια, η Γουλβς και η Μονακό, και φυσικά διαθέτει τεράστιο πελατολόγιο που έχει αφρόκρεμα από ποδοσφαιριστές. Προφανώς, εδώ, δεν θα γράψουμε τρέλες τύπου Μπερνάντο Σίλβα, που έχει 80 εκατ. ευρώ market value. Αλλά ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση τού γηπέδου που είναι απόλυτα ρεαλιστικό να έρθουν, καθώς το καλοκαίρι θα είναι ελεύθεροι ή δυνητικά ελεύθεροι (αν δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους), και μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε, ο Μέντες έφερε στον Ολυμπιακό τον Ντάνιελ Ποντένσε με ενοίκιο 1,5 εκατ. ευρώ και οψιόν αγοράς στα 5 εκατ. ευρώ (εντελώς βατά ποσά δηλαδή), αν και το market value τού παίκτη είναι στα 13 εκατ. ευρώ και είναι μόλις 28 ετών. Προφανώς έπαιξε ρόλο και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη για να επιστρέψει αλλά, σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά έχουν τη φροντίδα του Μέντες. Πάμε να δούμε παρόμοια ονόματα. 

  Bundesliga: "Ζωντανή" η Κολωνία με μυθική ανατροπή (Hls)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Πέντρο Μαλχέιρο: 23χρονος δεξιός μπακ που το ταβάνι του είναι πολύ πάνω από την Μποαβίστα που παίζει φέτος. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, οπότε η ομάδα του δεν έχει κάποια σούπερ διαπραγματευτική ισχύ.

ΧΑΦ

Ρενάτο Σάντσες: 26 ετών, έχει συμβόλαιο με την Παρί, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Μπορεί να τα καταφέρει αν έρθει στον Ολυμπιακό; Μια φορά είναι διεθνής Πορτογάλος, με 32 συμμετοχές και 4 γκολ (καθόλου εύκολο στη θέση του!), που δεν αποκλείεται αν βρεθεί σε κλαμπ που θα τον πιστέψει, να βρει την παλιά του φόρμα. 

Τζιοβάνι Ρέινα: Διεθνής Αμερικανός μεσοεπιθετικός/εξτρέμ, έχει συμβόλαιο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ μέχρι το 2026 και market value στα 20 εκατ. ευρώ, αλλά φέτος ήταν δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι μόλις 21 ετών, χρειάζεται να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, γιατί να μην έρθει για έναν χρόνο στην Ελλάδα; 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Αντρέ Σίλβα: Το όνομά του είχε συνδεθεί και παλιότερα με τον Ολυμπιακό, το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Επιθετικός από το πάνω ράφι, με 7,5 εκατ. ευρώ market value. Τυπικά δεν έρχεται. Αλλά για κάτι τέτοιες περιπτώσεις ζήτησε τη βοήθεια του Μέντες ο Μαρινάκης.

  Βγήκαν για φαγητό οι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού

Τζόρνταν: Διεθνής Αμερικανός, θηρίο, που ανήκει στην Ουνιόν Βερολίνου αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει. Φέτος με την Γκλάντμπαχ είχε 7 γκολ και 4 ασίστ. Είναι 27 ετών και έχει market value στα 6 εκατ. ευρώ

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο MVP της Φενέρ για Ολυμπιακό – Βρήκε… Ελ Αραμπί, υπογράφει Έλληνα χαφ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: