"Φρέσκο" ρεπορτάζ Ολυμπιακού


“Φρέσκο” ρεπορτάζ Ολυμπιακού



Τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων εν όψει του αγώνα με τη Λαμία και την Άστον Βίλα που έρχεται.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων με τη Λαμία για το πρωτάθλημα και την Άστον Βίλα για το Conference League, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Και τον Άρη να κέρδιζε ο Ολυμπιακός, λιγοστές θα ήταν οι πιθανότητές του για το πρωτάθλημα, εκτός αν η ΑΕΚ σήμερα έφερνε μία ισοπαλία», υπογράμμισε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια μίλησε για τις εξελίξεις στην Πόρτο, λέγοντας: «Από την Πόρτο προέκυψε η εξέλιξη πως ο Βίλας-Μπόας είναι ο πρόεδρος της ομάδας, όπου θα επανεξεταστεί το συμβόλαιο του Κονσεϊσάο. Όταν υπέγραψε ο Πορτογάλος προπονητής ήταν ένα καλό νέο για τον Ολυμπιακό, αφού δεν έχει καλή σχέση με τον Κάρμο. Ο Βίλας-Μπόας είχε μιλήσει ανοικτά για την υπόθεση του παίκτη, αφού ο προηγούμενος πρόεδρος είχε πει ψέματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πρέπει να τελειώσει η σεζόν, για να ξέρουμε τι θα γίνει σε αυτό το θέμα».

Μίλησε, επίσης, για το χθεσινό παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Τσέλσι, τον τραυματισμό του Μαρτίνες και τις δηλώσεις του Έμερι για τους Πειραιώτες και τη μεταξύ τους αναμέτρηση, για τα ημιτελικά του Conference League.

  La Liga: Τεσσάρα Ρεάλ για... πλάκα με τα δεύτερα (Hls)

«Μπορεί το σώμα να είναι στο Καραϊσκάκη με τη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ και το μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο MVP της Φενέρ για Ολυμπιακό – Βρήκε… Ελ Αραμπί, υπογράφει Έλληνα χαφ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: