Τρελάθηκε ο Ποντένσε με 11αδα, "γκάζια" Μεντιλίμπαρ σε Βέζο


Τρελάθηκε ο Ποντένσε με 11αδα, “γκάζια” Μεντιλίμπαρ σε Βέζο



Μπήκε λίγα λεπτά και κατάφερε με ένα άγγιγμα να δείξει την κλάση του. Την ίδια ώρα ο Πορτογάλος παικταράς, δεν πίστευε ότι έβγαζε 90λεπτο…

Ο Ολυμπιακός χωρίς να φορτσάρει και κυρίως χωρίς να κουράσει πολύ τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης της Πέμπτης και του ιστορικού ημιτελικού για το Conference League με την Άστον Βίλα, νίκησε 4-1 τη Λαμία και μείωσε τη διαφορά του στη βαθμολογία της Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκούρασε πολλούς βασικούς, σχεδόν σε όλες τις θέσεις, εκτός από τους Τσικίνιο, Έσε και Ποντένσε με τον τελευταίο μάλλον να… παίρνει το μήνυμα. Ο Πορτογάλος μετά την τιμωρία του για τις κάρτες, δεν έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση και δείχνει να έχει μείνει λίγο πίσω, ωστόσο δεν θέλει με τίποτα να λείψει από το ματς της Πέμπτης. Ο «κοντός» μπήκε μέσα με τη Λαμία και ήταν… τρελαμένος να δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έφτιαξε το 1-0, έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει και τελικά βρήκε δίχτυα για το 3-0. Ήταν πολύ καλός, ωστόσο το γεγονός ότι έβγαλε 90λεπτο, μάλλον δείχνει ότι δεν θα είναι στις αρχικές επιλογές για την Ευρώπη.

  Οπαδός ΠΑΟΚ σε Τζολάκη: "Μακάρι να πάρετε το Conference"!

Από εκεί και πέρα, καλός ήταν ο Τσικίνιο, που πέτυχε γκολ ενώ συνολικά είχε πολλά τρεξίματα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια όποτε χρειάστηκε, ήταν σταθερός (δεν ευθύνεται για το γκολ της Λαμίας), ενώ θετικά ήταν τα μηνύματα για τους Ναβάρο και Μασούρα. Ο Έλληνας άσος ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, ωστόσο είχε κάκιστα τελειώματα. Πάντως ο κόσμος που βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης τον στήριξε και μάλιστα φώναξε ρυθμικά το όνομά του για να τον ανεβάσουν ψυχολικά.

Χρόνο πήρε μετά από καιρό και ο Ρούμπεν Βέζο, ο οποίος φάνηκε κυρίως με τις μακρινές του μπαλιές που έψαχνε την αντεπίθεση, ωστόσο αμυντικά υστέρησε και αυτός στο τελευταίο μισάωρο, που γενικά ο Ολυμπιακός «έκατσε». Μετά τις αλλαγές μάλιστα και το 3-1 της Λαμίας, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει τον Μεντιλίμπαρ και κυρίως όσους αναπληρωματικούς πήραν την ευκαιρία τους και δεν ανταποκρίθηκαν. Όσον αφορά τον Πορτογάλο στόπερ, είναι αυτός που μαζί  με τον Άμπι ευθύνονται για το μοναδικό γκολ που δέχθηκαν οι Πειραιώτες. Ο Βάσκος προπονητής μάλιστα μόλις είδε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη δεν δίστασε να βάλει τις φωνές στον Βέζο, καθώς αυτός άργησε πολύ να γυρίσει πίσω και άφησε κενό στο κέντρο της άμυνας.

Οι τελευταίες… μαγείες του Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Ο Μαροκινός πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 83’ και κατάφερε με μία μαγική κάθετη στο 83’, να φτιάξει το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός φανερά πλέον δεν έχει δυνάμεις για να βγάλει καλά-καλά ένα 20λεπτο, όμως η ποιότητά του είναι τρομερή. Κρίμα που βλέπουμε τις τελευταίες του στιγμές στα ελληνικά γήπεδα!

  Τι είπε ο Σουλιάουσκας για Ναν, Μπόλντγουιν και καλύτερες πε


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο πανό στην Τούμπα κατά οπαδών της ΑΕΚ και Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: