Κετσετζόγλου: "Σοκ για ΑΕΚ αλλά… "


Κετσετζόγλου: “Σοκ για ΑΕΚ αλλά… “



Το δικό του σχόλιο μετά την ήττα της Ένωσης στην έδρα του ΠΑΟΚ μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα είναι ένα σοκ για το σύνολο του Αλμείδα όμως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

Κώστας Κετσετζόγλου: Σοκ χαρακτήρισε την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, για τον τρόπο που ήρθε, ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας πάντως πως η Ένωση μπορεί να το διαχειριστεί όπως το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν.

«Το γκολ που είναι η τραγωδία της ΑΕΚ και αποδεικνύεται καθοριστικό είναι το 2-2. Είναι σε μια στιγμή που ο ΠΑΟΚ παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο όχι μόνο δεν είχε σκοράρει, αλλά είχε δεχτεί και γκολ. Η Τούμπα είχε αρχίσει να ‘σβήνει’ και εκεί κάνει το διπλό λάθος ο Κάλενς. Μετά η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη, αλλά έρχεται το τρίτο γκολ που μπορούσε να καθαρίσει ο Αθανασιάδης αντί να διώξει κόρνερ ή μπορούσε να τραβηχτεί ο Γιόνσον για να ήταν οφσάιντ. Είναι δύο στιγμές που μπορούν να κρίνουν ένα πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ δεν εξαρτάται από άλλους, όπως και ο Ολυμπιακός. Πρέπει τώρα, μετά από 17 μέρες, να εμφανιστεί στο Φάληρο και να δούμε τι αποτέλεσμα θα θέλει. Αν νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό τρεις μέρες πριν, θα θέλει νίκη στο Φάληρο, αν νικήσει ο Ολυμπιακός θα της κάνει και η ισοπαλία. Ήταν ένα σοκ για την ΑΕΚ αυτό στην Τούμπα, έχει περάσει κι άλλα και τα έχει διαχειριστεί. Πιστεύω πως ίσως είναι καλύτερο που ακολουθεί η διακοπή», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

  Ξεκάθαρη θέση από πολιτικό ενόψει Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευθύνες Τερίμ, παράλογες αποφάσεις – Άδειοι οι παίκτες – Τελικός επιβίωσης!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: