Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς χωρίς Γιάννη και Λίλαρντ


Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς χωρίς Γιάννη και Λίλαρντ



Αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκονται οι Πέισερς οι οποίοι νίκησαν με 126-113 το Μιλγουόκι και προηγούνται στη σειρά με 3-1. 

Οι Μπακς που στερήθηκαν το ηγετικό τους δίδυμο (σ.σ. Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ) δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα και πλέον χρειάζονται μία μεγάλη ανατροπή και τρεις διαδοχικές νίκες για να γυρίσουν την σειρά. 

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, καθώς στην πρώτη περίοδο αποβλήθηκε ο Μπόμπι Πόρτις. Ο άσος των Μπακς χτύπησε, με πρόθεση, στο πρόσωπο τον Άντριου Νέμχαρντ και οι διαιτητές αφού είδαν την φάση τον απέβαλαν ορθά. 

Για τους νικητές ο Μάιλς Τέρνερ σημείωσε 29 πόντους κι ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον πρόσθεσε 24, ενώ ο Άντριου Νέμπαρντ είχε 15 πόντους και 9 ασίστ. Από τους Μπακς ξεχώρισε ο Μπρουκ Λόπες με 27 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Κρις Μίντλετον έκανε double-double με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Τα εύκολα – δύσκολα έκαναν οι Κλίπερς στην αναμέτρηση με το Ντάλας. Αν και προηγήθηκαν με 31 πόντους τελικά κινδύνεψαν να χάσουν το ματς, αλλά επικράτησαν με 116-111 κι έκαναν το 202 στη σειρά.

  Έξαλλος και ο Κάνααν με Euroleague - Ανάρτηση με νόημα!

Πολ Τζορτζ και Τζέιμς Χάρντεν ήταν οι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Λος Αντζελες, καθώς σημείωσαν από 33 πόντους. Για τους ηττημένους Μάβερικς ο Κάιρι Ίρβινγκ μέτρησε 40 πόντους με 7 ριμπάουντ και πέντε ασίστ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: