Super League: "Ομαδάρα ο Άρης – Κορυφαίος ο Λουτσέσκου"


Super League: “Ομαδάρα ο Άρης – Κορυφαίος ο Λουτσέσκου”



Τρομερή αποθέωση για Μάντζιο, Λουτσέσκου, Αλμέιδα, Κωνσταντέλια και Πινέδα. Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Μπαλής, μιλώντας για το μεγάλο «διπλό» του Άρη στη Λεωφόρο με το πολύ γρήγορο γκολ του Ζαμόρα. Παράλληλα, σχολίασε την εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Κωνσταντέλια, που πέτυχε δύο καθοριστικά γκολ στη σπουδαία ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ έπλεξε για ακόμη μια φορά και το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Για τη μεγάλη χθεσινή νίκη του Άρη μέσα στη Λεωφόρο: «Άρης γεννήθηκα, Αρειανός είμαι, Αρειανός θα πεθάνω Από τα 7 είμαι σε αυτόν το σύλλογο… Τα λέω επίτηδες για κάποιους που παρεξηγούν τον Ντίνο και ίσως παρεξηγηθούν πάλι με αυτά που θα πω!

Συγχαρητήρια στον Μάντζιο και στα παιδιά! Όμως, πριν φύγω από τη ζωή, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προλάβω να ζω έναν τίτλο. Ζω και αναπνέω για τον τελικό. Και δεν θα ήθελα να δω τον Παναθηναϊκό 4ο,γιατί θα παίζει για την Ευρώπη στον τελικό, ένα ματς σκοτωμού. Θα ήθελα να πάμε να κερδίσουμε, μακάρι ο Παναθηναικός να βγει τρίτος, μακάρι να τον κερδίσω στον τελικό και επιτέλους αυτή η οικογένεια να πάρει μια μεγάλη χαρά! Εξωαγωνιστικά ο Παναθηναικός είναι πιο δυνατός από τον Άρη, αγωνιστικά έχει κάνει μια ομαδάρα ο Μάντζιος που μπορεί να παίξει όλες τις ομάδες στα ίσα και να τις κοιτάξει στα μάτια. Έχει 5-6 παικταράδες, σούπερ. Και όλη η ομάδα είναι ομάδα!»

  Δεν μπορούν να περιμένουν στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και την καταπληκτική εμφάνιση του Κωνσταντέλια: «Δικαιώθηκα για τον μεγάλο Λουτσέσκου, δικαιώθηκα για το μεγαλύτερο ταλέντο τα τελευταία 40 χρόνια, που λέγεται Κωνσταντέλιας. Και σε αυτό το παιδί εύχομαι να το χαρεί ο ΠΑΟΚ όσο είναι να το χαρεί, να το χαίρεται η Ελλάδα όλα τα χρόνια, να είναι γερό αλλά θέλω να τον καμαρώσω ή στη Ρεάλ ή στη Μπαρτσελόνα! Εκεί του αξίζει να πάει, και ας λένε ότι λένε. Λένε πολλά και διάφορα, δεν με ενδιαφέρει. Και δυστυχώς τα λένε και ΠΑΟΚτσήδες. Εγώ υποστηρίζω την αξία, όταν μιλάω για τον κύριο Λουτσέσκου, έχει τεράστια αξία και είναι κορυφαίος όλων των εποχών. 

Έτσι μιλάω και για την αξία του Κωνσταντέλια. Δεν έχει άλλο ταλέντο τέτοιο, όχι η Ελλάδα όλη η Ευρώπη. Έπαιξα αντίπαλος με τον Κούδα, τον Χατζηπαναγή και τον Δομάζο, δεν υπάρχουν αυτά τα παιδία τώρα. Ένας έμεινε, ο Κωνσταντέλιας!»

Για τον Αλμέιδα και τον Πινέδα, σχολίασε πως: «Ο Αλμέιδα είναι κύριος με Κ κεφαλαίο, το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην Ελλάδα. Είναι μεγάλος προπονητής, όμως για μένα, έκανε ένα λάθος. Ο κορυφαίος των κορυφαίων λέγεται Πινέδα. Αυτό το γκολ που έβαλε το θαυμάζανε και οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσήδες. Έβαλε γκολάρα, ήταν όλο το κέντρο της ΑΕΚ και τον πήρε από τα αριστερά. Για χθες, έκανε αυτό το λάθος!»

Τέλος, αναφορικά με τα φαβορί του τίτλου, ξεκαθάρισε πως: «Από την αρχή τα φαβορί ήταν δύο, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, και παραμένουν δύο. Είναι σε… κακό χάλι ο Παναθηναικός, άρα δεν τον βλέπω ζωντανό. Ο Ολυμπιακός άργησε να κάνει ομάδα και ο Άρης του έκοψε για δεύτερη φορά τα φτερά. Άρα, για μένα στον τίτλο είναι δύο. Μπορούνε όλοι μαθηματικά, αλλά τα δύο μεγάλα φαβορί είναι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Και ήταν αυτοί που έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ δεν είναι όπως τη περσυνή ομάδα, αλλά είναι ομαδάρα ότι και να λέμε. Είναι έργο διοίκησης και έργο Αλμέιδα. Ο ΠΑΟΚ πέρασε κρίση αλλά χθες έκανε επική επαναφορά. Χθες μπορούσε να τελειώσει το πρωτάθλημα, όμως με τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ ακόμα παίζεται!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ανέβηκε το πανό στην Τούμπα! Ίδιο σε ΟΑΚΑ για Σαββίδη και Άλκη (ΦΩΤΟ)


Πηγή
  Το ξεκαθάρισε ο Γιαννακόπουλος για τα διαρκείας
 

Διαβάστε επίσης: