Θανάσης Αντετοκούνμπο: Φήμες για μεταγραφή σε ελληνική ομάδα


Θανάσης Αντετοκούνμπο: Φήμες για μεταγραφή σε ελληνική ομάδα



Επιστρέφει ο Θανάσης μαζί με τον αδερφό του Άλεξ. Γιατί αποτελεί… πρόκληση για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό και πού θα πάει ο μικρότερος Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι σε πολύ δύσκολη θέση καθώς χάνουν με 3-1 από τους Ιντιάνα Πέισερς και είναι μία ανάσα από το να αποκλειστούν από την πρώτη φάση των πλέι-οφ. Αυτό πάνω από όλα γίνεται, γιατί τα «ελάφια» έχουν σημαντικά προβλήματα με πρώτο αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας σούπερ σταρ τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν από την έναρξη των πλέι-οφ σε παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς και από τότε δεν έχει επανέλθει. Και κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει αυτό.

Η ουσία είναι ότι η ομάδα του δεν «στρίβει» καθώς μάλιστα τραυματίας είναι και ο Ντάμιαν Λίλαρντ. Αν επικρατήσει η λογική, τότε οι Πέισερς θα είναι εκείνοι, που θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Και αν γίνει κάτι τέτοιο, αυτά τα παιχνίδια ίσως να είναι και τα τελευταία του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ. Ο 32χρονος φόργουορντ παίζει ελάχιστα στους Μπακς και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του. Σκέφτεται, λοιπόν, πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην Ευρώπη και αν επιμείνει σε αυτό, τότε αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας θα σπεύσουν να τον πάρουν.

  Πρώτη αντίδραση Πρωταθλητής-ΦΩΣ για την αποχώρηση Κούγια

Προφανώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα μείνουν αδιάφοροι για την περίπτωσή του. Είναι άλλωστε ένας παίκτης, που τα δίνει όλα, παίζει εξαιρετική άμυνα και είναι ταμάμ για τα αποδυτήρια. Και βέβαια είναι Ελληνας, που πολύ καλούς Ελληνες οι «αιώνιοι» τους ψάχνουν με το κυάλι.

Δεν αποκλείεται να παίξει στην Ελλάδα και ο μικρότερος αδερφός της οικογένειας, ο Αλεξ Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίζεται στην λιθουανική Μαζιεκιάι. Ο 23χρονος γκαρντ-φόργουορντ μάλιστα πριν από λίγο στην ήττα της ομάδας του από την Ζαλγκίρις είχε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Κάποτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πει για τον Αλεξ τα καλύτερα. Μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, αλλά είναι ένα παιδί, που το παλεύει και έχει προσόντα. Κάπου θα πάει μετά την Μαζιεκιάι ο Αλεξ Αντετοκούνμπο, οπότε μην αποκλείσει κανείς να τον δει σε ελληνική ομάδα. Χώρος σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό δεν υπάρχει, υπάρχει, όμως, σε άλλες σημαντικές ομάδες όπως είναι το Περιστέρι, η ΑΕΚ, ο Αρης, ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ.

  Πρόστιμο στον Ολυμπιακό από την Basket League

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Απάντησε” στη δήλωση Ναν στο Sportdog o Γιαννακόπουλος – “Δεν πας πουθενά”

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: