Έστειλε μήνυμα ο Παπαπέτρου: "Να αφήσουμε την ψυχή μας…"


Έστειλε μήνυμα ο Παπαπέτρου: “Να αφήσουμε την ψυχή μας…”



Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν καθοριστικός στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Μακάμπι και έστειλε μήνυμα… ανασύνταξης μετά την ήττα από την ισραηλινή ομάδα.

Ιωάννης Παπαπέτρου: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Έλληνας φόργουορντ του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Μακάμπι και στάθηκε στην αντίδραση που πρέπει να βγάλουν οι Πράσινοι στο παιχνίδι της Πέμπτης (2/5).

«Είναι λυπηρή η εμφάνισή μας στα πρώτα 35 λεπτά. Καταλαβαίνουμε τι διακυβεύεται. Μπήκαμε ανέτομοι, δεν παλέψαμε όσο έπρεπε για τη σημαντικότητα του ματς. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ για υπερβάσεις.

Η Μακάμπι είναι εξαιρετική σε όλη τη σειρά, παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, Αξίζουμε κάτι παραπάνω όλοι μας, σαν οργανισμός.

Αυτή είναι η ζωή του αθλητή, είτε κερδίσεις είτε χάσεις. Πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος και να είμαστε πανέτοιμοι για την Πέμπτη. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι μπορούμε να γυρίσουμε στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο μας. Να δώσουμε το 110%. Παίζουμε για να μείνουμε ζωντανοί και να αφήσουμε την ψυχή μας», είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομάδα με πλάνο η Μακάμπι, χωρίς… Σλούκα ο ΠΑΟ – Τώρα, θα “πέσουν κορμιά”!


Πηγή
  Με καπνογόνο στην Τούμπα ο Μιχαηλίδης - Συγκλονιστική αφιέρωση (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Διαβάστε επίσης: