Πήρε θέση ο Μπόγρης για το επεισόδιο με Ιωαννίδη


Πήρε θέση ο Μπόγρης για το επεισόδιο με Ιωαννίδη



Ο Έλληνας σέντερ πήρε θέση για το επεισόδιο το οποίο συνέβη μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη με πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη.

Γιώργος Μπόγρης: Τις δικές του απόψεις σχετικά τόσο για τα τρίτα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα κατέθεσε ο Έλληνας σέντερ, που παράλληλα πήρε θέση για το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης των Πρασίνων με τον Άρη.

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάει σε πέμπτο ματς. Ο Ρούμπιο είναι τεράστια προσωπικότητα, επιπέδου Διαμαντίδη και Σπανούλη. Ο Βέσελι δεν είναι αυτόφωτος, δεν είναι προσωπικότητα.

Τον Λαπροβίτολα δεν τον μετράω, τον Σατοράνσκι μετράω. Και ο Τζαμπάρι Πάρκερ έχει προσαρμοστεί τόσο στην Ευρώπη και είναι τόσο smooth. Είναι απουσία του Παπανικολάου.

Για την αντίδραση του Ιωαννίδη στον οπαδό: «Επειδή προφανώς, ο οπαδός του Παναθηναϊκού που είπε ότι δεν τιμάει το τριφύλλι είναι αυτός που είπε ο Μπαρτζώκας ότι κάνει ορθογραφικό στο Καλαμάτα… Φταίει ο Φώτης, αλλά έδωσε γαμ… απάντηση! Θα τη λέω και εγώ. Τα γαλλικά να λέγονται. Αυτοί μπορούν και εμείς όχι. Καλά τους είπε.»

Για το Μακάμπι-ΠΑΟ: «Δεν με νοιάζει σφαγή, ξεσφαγή. Δίκαια κέρδισε η Μακάμπι. Αν το έπαιρνε ο Παναθηναϊκός, θα ήταν δώρο. Η Μακάμπι με 6/23 τρίποντα και ο ΠΑΟ σουτάρει με 50% και 7 τρίποντα παραπάνω και χάνει ρε φίλε!, Έψαχνα να βρω κάτι να σχεδιάσω για τον Παναθηναϊκό και δεν μπορούσα. Όλα σε ατομικές ενέργειες. 30άρες έπρεπε να ρίχνει σαν τη Ρεάλ με τέτοιο ταλέντο ο Παναθηναϊκός, είναι στενάχωρο!» είπε ο Γιώργος Μπόγρης.

  Πάει για κόλπο-γκρόσο με χάφαρο της Γιουβέντους η Ίντερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγουν 4 από Άρη για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ… ΠΑΟ – Ενοχλημένοι με Παλάσιος λόγω Αλμέιδα


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: