Παναθηναϊκός: Απαντάει με μεγάλη μεταγραφή ο Αλαφούζος

Η απάντηση του Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό με μια σημαντική μεταγραφή.

Παναθηναϊκός: Απαντάει με μεγάλη μεταγραφή ο Αλαφούζος



Τον ζήτησε ο Τερίμ, θα τον φέρει ακόμα κι αν φύγει ο Τούρκος. Ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού μετά την κριτική που δέχθηκε, θέλει να γυρίσει την κατάσταση με μία κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση…

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να προσπαθεί να φέρει… τούμπα την υπόθεση Μπερνάρ προκειμένου να μη χάσει τον Βραζιλιάνο, ο οποίος πραγματοποιεί μαγικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Εξ ου και τα δημοσιεύματα από Βραζιλία, που αναφέρουν ότι οι Πράσινοι προχώρησαν σε πρόταση στην Ατλέτικο Μινέιρο προκειμένου ουσιαστικά να ακυρώσουν τη συμφωνία της με τον Μπερνάρ για το καλοκαίρι.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Τριφυλλιού να διατηρήσει τον Βραζιλιάνο μέσο στο δυναμικό του, όπως και του Φατίχ Τερίμ, που πρόσφατα αναφέρθηκε -μεταξύ σοβαρού και αστείου- σε αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς για πόσο δύσκολη περίπτωση πρόκειται, από τη στιγμή που ο Μπερνάρ έχει ήδη υπογράψει σε άλλη ομάδα.

  "Πέταξε τα κλισέ στα... σκουπίδια ο ΠΑΟΚ"



Ανεξάρτητα από την κατάληξη στη συγκεκριμένη υπόθεση, η πρόταση για τον Μπερνάρ δείχνει ξεκάθαρη τη στόχευση του Παναθηναϊκού να ενισχυθεί με πρωτοκλασάτο εξτρέμ.

Ο Βραζιλιάνος απολαμβάνει ήδη ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στο ρόστερ και σε περίπτωση που γίνει η… ανατροπή στην υπόθεσή του, θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό με ανάλογα (ή ακόμα περισσότερα) χρήματα. Και αν τελικά δεν είναι ο Μπερνάρ ο εκλεκτός, τα χρήματα θα τα καρπωθεί άλλος μεσοεπιθετικός, που θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος γνωρίζει πως οι Πράσινοι θα έχουν πιθανότητα σημαντικές αλλαγές στη μεσοεπιθετική γραμμή τη νέα σεζόν και προτίθεται να ρίξει πολλά χρήματα, προσφέροντας ένα νέο πολύ υψηλό συμβόλαιο στον αντικαταστάτη του Μπερνάρ.

Ο Βραζιλιάνος, πάντως, δεν είναι ο μόνος που αναμένεται να αποχωρήσει. Πρόσφατα σας γράψαμε για τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς και τη φιλοδοξία των Πράσινων να τον πουλήσουν, εφόσον βρεθεί ικανοποιητική πρόταση. Την ίδια στιγμή εκκρεμεί ακόμα το θέμα της ανανέωσης του Σεμπαστιάν Παλάσιος, ενώ ο Αϊτόρ έχει συμβόλαιο έως το 2025 αλλά δεν τον εμπιστεύεται ο Τερίμ, κάτι που σημαίνει ότι και για τον Ισπανό το φετινό καλοκαίρι αποτελεί ιδανική στιγμή για πώληση. Επίσης ο Παναθηναϊκός δεν θα ήταν αδιάφορος στο να ακούσει προτάσεις για τον Ντανιέλ Μαντσίνι, άρα ουσιαστικά ο μόνος σίγουρος για τη νέα σεζόν είναι ο Δημήτρης Λημνιός.

Πολά θα εξαρτηθούν φυσικά από τις υποδείξεις του Φατίχ Τερίμ εφόσον παραμείνει, ωστόσο μπορούμε να πούμε με σχετική σιγουριά πως ο Παναθηναϊκός θα επενδύσει σημαντικό μέρος του μεταγραφικού μπάτζετ σε μεσοεπιθετικούς. Ένας θα είναι είτε ο αντι-Μπερνάρ είτε… ο ίδιος ο Μπερνάρ, αλλά από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να αποκτηθούν ακόμα και 2-3 εξτρέμ!

  Πρόστιμο στον Ολυμπιακό από την Basket League

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Σκέφτεται να φύγει από τον ΠΑΟ ο Αλαφούζος – Ο πρώτος αγοραστής


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: