Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολουθεί τον Ελίασον


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολουθεί τον Ελίασον



Ο παίκτης της ΑΕΚ δεν έχει κληθεί ποτέ στην Εθνική Σουηδίας.

Οι εμφανίσεις του με την ΑΕΚ έχουν φέρει σκέψεις τον Γιον Νταλ Τόμασον ώστε να καλέσει στην Εθνική Σουηδίας τον Ελίασον.

Ο Δανός προπονητής παρακολουθεί τον εξτρέμ της Ένωσης που έχει φέτος 8 γκολ και 12 ασίστ και ο 28χρονος άσος να τσεκάρεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό του.

Ο Τόμασον σε συνέντευξή που παραχώρησε στην Aftonbladet τόνισε πως ο Ελίασον βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

«Πρέπει να παρατηρήσουμε τους παίκτες μας προσεκτικά και κάποιοι από αυτούς πρέπει να πάρουν ευκαιρία για να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Σίμον Όλσον και ο Γκούσταβ Νίλσον είναι καλά παραδείγματα. Πάρτε επίσης για παράδειγμα τον Νίκλας Ελίασον στην ΑΕΚ, τα πάει πολύ καλά επίσης. Η δουλειά μας ως τεχνικό επιτελείο είναι να βρούμε τους παίκτες που είναι έτοιμοι γι’ αυτό το επίπεδο και να τους δώσουμε την ευκαιρία», είπε.

  «Το πιο μάγκικο του ΠΑΟΚ - Υπεύθυνος ο Αλμέιδα αν το χάσει η

Ο Ελίασον δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μέχρι στιγμής με την πρώτη ομάδα της χώρας του, έχοντας ωστόσο εκπροσωπήσει τη Σουηδία σε όλες τις μικρές Εθνικές μέχρι και την Κ21.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: