"Αλέφαντος ο Αταμάν – Ευρωλίγκα με 30αρες ο Παναθηναϊκός"


"Αλέφαντος ο Αταμάν – Ευρωλίγκα με 30αρες ο Παναθηναϊκός"



“Καρφάρες” για το κοουτσάρισμα του Τούρκου από τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος όμως… βγάζει το καπέλο στην ποιότητα των παικτών

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού στο τρίτο παιχνίδι με τη Μακάμπι και αφού αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν, άσκησε σκληρή κριτική στον Εργκίν Αταμάν.

Μιλώντας στην εκπομπή που κάνουν οι Betarades.gr στο Youtube, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δίκαια έχασε ο Παναθηναϊκός, δεν με νοιάζει η διαιτησία. Αν έπαιρνε το ματς με τη Μακάμπι, θα ήταν επειδή… κοιμήθηκε ο Θεός. Δεν εμφανίστηκε σαν Παναθηναϊκός. Τρομερό πρόβλημα ξανά στο ριμπάουντ κι έχασε από μία Μακάμπι που σούταρε 26% τρίποντο και ο Παναθηναϊκός είχε 50%. Αδιανόητο που έχασε!

Όλο το βράδυ η Μακάμπι κάρφωνε μόνη της όλο το βράδυ. Είδαμε άπειρα λέι-απ. Θεωρώ ότι η οδηγία ήταν «μπείτε και γαμ…», Αλέφαντος. Το σκορ ήταν αυτό γιατί απλά ο Κέντρικ Ναν συνδέθηκε με το καλάθι. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα, με αυτό το ταλέντο, να μην παίρνει την Ευρωλίγκα φέτος με 30αρες απέναντι σε κάθε ομάδα, όπως η Ρεάλ του Σαμπόνις. Είναι στενάχωρο»!

Στη συνέχεια σχολίασε την φάση για την οποία φωνάζει και έκανε ένσταση ο Παναθηναϊκός και που ανάρτησε στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Εγώ θεωρώ ότι είναι στη μύτη και η φτέρνα είναι πάνω από τη γραμμή. Όπως το βλέπω, δεν πατάει γραμμή!»

Σε επόμενη φωτογραφία του Νίμπο σχολίασε: «Εγώ βλέπω να πατάει τη γραμμή, αλλά δεν βλέπω να κρατάει τη μπάλα.»

Δείτε το βίντεο μετά το 1.20.00:

  Αλμέιδα: "Χάνεται ένα πρωτάθλημα και εγώ είμαι υπεύθυνος"


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: