Ολυμπιακός: "Μου έκανε εντύπωση που δεν έπαιξε ο Μιλουτίνοφ"


Ολυμπιακός: "Μου έκανε εντύπωση που δεν έπαιξε ο Μιλουτίνοφ"



Παίζει για τη ζωή του ο Ολυμπιακός – Αν νικήσει σήμερα, μπορεί να γίνει η 1η ομάδα που θα σπάσει έδρα στο Game 5!

Ο Ολυμπιακός παίζει για τη… ζωή του απόψε (02/05, 19:45) κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς θέλει μόνο νίκη στο Game 4, προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά και να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης στο Final 4.

Αρχικά ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν με τη διαιτησία στο Game 2, σε σχέση και με το γεγονός ότι η Ευρωλίγκα έβαλε τη διαιτητική τριάδα του ΣΕΦ στο Βελιγράδι και στο ματς του Παναθηναϊκού! «Η Ευρωλίγκα επιβραβεύει διαιτησίες, που αλλοίωσαν αποτέλεσμα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα και σε σχέση με το αποψινό, μεγάλο παιχνίδι, τόνισε πως είναι το πιο δύσκολο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός, αν νικήσει σήμερα, μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα, που θα σπάσει έδρα αντιπάλου στο Game 5.

Ερωτηματικό ανέφερε πως είναι η παρουσία του Παπανικολάου, σημειώνοντας πως τρεις ημέρες είχε 40 πυρετό και δεν έπεφτε, ενώ και χθες δεν ήταν στην καλύτερη κατάστασή του, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Μιλουτίνοφ, τονίζοντας: «Μου έκανε εντύπωση, που δεν έπαιξε πολύ στο Game 2. Καλός ο Ράιτ, αλλά έχει θέματα αμυντικά. Είναι, βέβαια, πολύ γλυκός στην επίθεση, αλλά αν βάζεις καλάθι και μετά δέχεσαι είναι μία η άλλη».

«Ο Ολυμπιακός παίζει για τη ζωή του σήμερα», πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Πρέπει να είναι πολύ πιο επιθετικός στην άμυνα και να σουτάρει καλύτερα την μπάλα».

Ακούστε το ηχητικό:

  Η βαθύπλουτη νεοφώτιστη που ονειρεύεται Μόντριτς, Ικάρντι και Βάρντι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: