Συγκινητική αποκάλυψη Φορτούνη


Συγκινητική αποκάλυψη Φορτούνη



Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε για το πώς κατάφερε να ξεπεράσει τους δύο χιαστούς και να επανέλθει δυνατότερος, χάρη σε ένα σημαντικό κίνητρο που είχε.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης που διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του σε Ελλάδα και Ευρώπη, μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα in.gr. Περιέγραψε πως βρήκε το κίνητρο να επανέλθει ύστερα από τις δύο ρίξεις χιαστών που υπέστη, το 2019 και το 2021.

Το μεγάλο κίνητρο που ήρθε από δύο αγαπητά πρόσωπα

Ο Κώστας Φορτούνης λοιπόν εξήγησε τι συνέβη και απέκτησε τεράστιο κίνητρο όχι μόνο να επιστρέψει γρήγορα στην δράση αλλά να γίνει και καλύτερος.

«Οταν ήρθε στον κόσμο ο Σπύρος, είχα μία συζήτηση τότε με την γυναίκα μου και αν θυμάμαι καλά ήμουν τραυματίας ναι τότε. Πήγαινα στις προπονήσεις, ερχόμουν μετά κουρασμένος γιατί έκανα συνέχεια διπλές γιατί ήμουν κομμάτια», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε

«Οπότε σε μία συζήτηση που είχαμε μου λέει “κοίταξε τι σε περιμένει συνέχεια όταν έρχεσαι και πόσο χαρούμενος θα είναι για σένα όταν θα μεγαλώσει και θ’ αρχίσει να καταλαβαίνει τι μπορείς να κάνεις». Αυτό μου έδωσε τεράστιο κίνητρο».

Πηγή: in.gr

  Η βαθύπλουτη που ονειρεύεται Μόντριτς, Ικάρντι και Βάρντι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πού θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός, η αδυναμία της Βίλα – “25% για πρόκριση” (Vd)

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: