Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ


Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ



Αλλαγή… στρατοπέδου για πρώην παράγοντα του Δικεφάλου του Βορρά καθώς όπως έγινε γνωστό θα κατέβει υποψήφιος στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Λούμπος Μίχελ: Την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην διαιτητής, με ανάρτησή στα προσωπικά του social media, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει τη χώρα για όλα τα εθνικά της συμφέροντας, διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση ότι οι αξίες και οι προτεραιότητές τους θα γίνονται σεβαστές.

«Η ένταξη στην ΕΕ ήταν ένα βασικό βήμα για τη χώρα μας, αλλά δεν ξεχνάμε ότι η Σλοβακία έρχεται πάντα πρώτη για εμάς. Ως υποψήφιος σας για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τα εθνικά μας συμφέροντα και να διασφαλίσω ότι οι αξίες και οι προτεραιότητές μας ακούγονται και γίνονται σεβαστές.

Η προσέγγισή μου στο fair play ξεπερνά τον αθλητισμό. Θέλω να διασφαλίσω ότι οι ευρωπαϊκές πολιτικές είναι δίκαιες και διαφανείς για όλους τους πολίτες. Η δικαιοσύνη ήταν πάντα η βάση της δουλειάς μου, εξίσου στον αθλητισμό, στις επιχειρήσεις και στην πολιτική. Στέκομαι πίσω από την ομάδα της Σλοβακίας και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Ευρώπη που είναι πιο δίκαιη, πιο ανοιχτή και πιο ασφαλής για όλους μας.

Ψηφίζοντάς με στις επερχόμενες εκλογές, θα μου δώσετε την ευκαιρία να μετατρέψω την εμπειρία μου σε μια πιο επωφελή εταιρική σχέση στην ΕΕ, ενώ τα σλοβακικά μας συμφέροντα θα παραμένουν πάντα πρώτα.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας συνεχίσουμε μαζί σε αυτόν τον δρόμο που επιλέξαμε πριν από 20 χρόνια. Θέλω η Σλοβακία να είναι μια δυνατή φωνή στην Ευρωπαϊκή Ένωση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λούμπος Μίχελ.

  Ολυμπιακός: Μετά τον τελικό οι εξελίξεις στο ρόστερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πού θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός, η αδυναμία της Βίλα – “25% για πρόκριση” (Vd)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: