Παναθηναϊκός: Χεζόνια, αντιΒιλντόζα και μία μεγάλη μεταγραφή


Παναθηναϊκός: Χεζόνια, αντιΒιλντόζα και μία μεγάλη μεταγραφή



Ο Κροάτης έρχεται και ακολουθούν δύο ακόμα κινήσεις το καλοκαίρι στο Τριφύλλι, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρίχνει και τη βόμβα του καλοκαίρου…

Ο Παναθηναϊκός ζει μεγάλες μέρες, αφού είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει σε φάιναλ-φορ μετά από 12 χρόνια. Την σεζόν 2011-2012 ήταν η τελευταία φορά, που είχε πάει. Τότε στην Πόλη τον είχε κερδίσει στον ημιτελικό η ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό στη συνέχεια να παίρνει την κούπα με το μυθικό καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη.

Τώρα οι «πράσινοι» είναι μπροστά στην επιστροφή τους, αν και ξέρουν και οι ίδιοι ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ξέρουν ότι η Μακάμπι είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και ότι θα πρέπει να παίξουν εξαιρετικά για να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο κόσμος θα είναι την Τρίτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ με τα εισιτήρια να εξαντλούνται άμεσα. Και το ανοιχτό ΟΑΚΑ να είχε ο Παναθηναϊκός, το ποδοσφαιρικό, θα το γέμιζε, αφού η ζήτηση ήταν τεράστια και έφτασε τις 80.000.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει πει ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν πάει στο φάιναλ-φορ, του χρόνου δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο. Αν και ο Τούρκος προπονητής είπε ό, τι είπε περισσότερο για να δείξει την βεβαιότητά του ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει.

Ο πρώην παίκτης του Αταμάν, ο Σέιν Λάρκιν, ανανέωσε για 4 χρόνια με την Εφές και έτσι αυτομάτως βγήκε από την λίστα του εξάστερου. Αν και ο τελευταίος, όπως έχει δηλώσει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όλα δείχνουν ότι θα ανανεώσει τον Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικάνος σούπερμαν έχει δεχθεί μία εξαιρετική πρόταση από τον Γιαννακόπουλο, που δύσκολα θα απορρίψει.

  Καθαρό πέναλτι ο Σαμάτα! Κανείς δεν ασχολείται με διαιτησία

Και αν γίνει κάτι τέτοιο, το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα συμπληρωθεί με έναν πολύ καλό γκαρντ αντί του Βιλντόζα, με τον Χεζόνια (εκτός εξαιρετικού απροόπτου) και με έναν πολύ καλό σέντερ. Αν αυτός ο σέντερ θα είναι ο Πουαριέ ή ο Ντέιβις, που μπορεί να φύγει από την Βαλένθια, ο Αταμάν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Περίπτωση Ταβάρες μάλλον πρέπει να χαρακτηριστεί απλησίαστη.

Και αν ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα φέτος, σκεφτείτε τι θα γίνει του χρόνου με τους παίκτες, που προαναφέραμε. Δύο ΟΑΚΑ θα θέλει σε κάθε ματς για να ικανοποιεί τον κόσμο του. Και ίσως να μην είναι κι αρκετά.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Γιαννακόπουλου μετά το Βελιγράδι – Κλείνει τεράστιο deal πριν το F4!
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: