"Ο Άρης πάει μπροστα, ο Παναθηναϊκός; Στον τελικό θα…"

Ποια ομάδα βρίσκεται μπροστά, ο Άρης ή ο Παναθηναϊκός; Στον τελικό θα…

Ο Άρης πάει μπροστα, ο Παναθηναϊκός; Στον τελικό θα…



Πρόβλεψη που θα συζητηθεί για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στον Βόλο!

Το μεγάλο διπλό που πήρε ο Άρης στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού σχολίασε ο Δημήτρης Σπανός, σε συνδυασμό και με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Όπως υπογράμμισε μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή Στη Σέντρα ο προπονητής του Ιωνικού, ο Άρης εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένος και ο Παναθηναϊκός χειρότερος.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί τον βασικό στόχο του Άρη μέχρι το φινάλε της σεζόν και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό οι κίτρινοι έδειξαν ξεκάθαρα πως οι διαφορές είναι ελάχιστες.

Ο προπονητής του Ιωνικού και πρώην τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή Στη Σέντρα επισημαίνοντας πως η εικόνα του Άρη ήταν πολύ βελτιωμένη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος προβλημάτισε έντονα.

  Καμπανάκι Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Λίγες ώρες πριν το ντεμπι με ΠΑΟ!

Όσα είπε ο Δημήτρης Σπανός στο Metropolis 95,5.

Για την προσπάθεια του Ιωνικού:

Η ομάδα έμεινε έξω από τους στόχους της και τυπικά, γιατί ουσιαστικά ήταν μεγάλη η διαφορά. Το παλεύουμε ως την τελευταία αγωνιστική.

Για την εικόνα που έχει αποκομίσει από τον Άρη:

Βλέπω μια ομάδα που μπορεί να υποστηρίξει δύο είδη παιχνιδιών. Physical game και μια ομάδα που τεχνικά και τακτικά είναι άριστη. Έχουν συνδυαστεί οι δύο καταστάσεις. Νομίζω το κύπελλο είναι η ουσία για τον Άρη και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να το κατακτήσει.

Για τη δική του παρουσία στον πάγκο των κίτρινων:

Όλα τότε ήταν μονόδρομος. Κάναμε το αυτονόητο. Ναι, το αυτονόητο, αλλά θέλει δουλειά και είναι και η τύχη μέσα σ’ όλα. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο, όλα θέλουν υποστήριξη, δουλειά και προσπάθεια. Αυτό πρέπει να γίνει και στο Κύπελλο.

Για τον τελικό και το αν είναι αισιόδοξος για τον Άρη:

Χαίρομαι με τη χαρά του Άρη, αυτό είναι δεδομένο. Είμαι αισιόδοξος μ’ αυτά που είδα στο τελευταίο ματς. Είδα έναν πολύ βελτιωμένο Άρη και έναν χειρότερο Παναθηναϊκό. Ο Άρης σίγουρα κάνει βήματα μπροστά, για τον Παναθηναϊκό δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος. Ο Άρης ουσιαστικά είπε είμαι εδώ και είμαι μια εξίσου καλή ομάδα.


Πηγή
  Αγωνία με Μπαλτσερόφσκι! Αποχώρησε από το ΠΑΟ - ΠΑΟΚ και πάει νοσοκομείο
 

Διαβάστε επίσης: