Πάμπλο Γκαρσία: Φήμες για μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα!


Πάμπλο Γκαρσία: Φήμες για μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα!



Ο Πάμπλο θέλει ΠΑΟΚ, αλλά είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο… άλμα στην καριέρα του και να αναλάβει ομάδα από μεγάλο πρωτάθλημα

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα για τον Πάμπλο Γκαρσία, καθώς φαίνεται ότι ο Ατρόμητος έχει χτυπήσει την πόρτα του Ουρουγουανού τεχνικού. Που δεν είναι σίγουρο, όμως, ότι ψήνεται να κατηφορίσει στο Περιστέρι. Ο Πάμπλο θέλει γήπεδο που να βράζει, να είναι έδρα που σπρώχνει τις ομάδες του, κι όχι εκκλησία. Πιο εύκολα θα τον δούμε στην Κύπρο δηλαδή, παρά στο Περιστέρι.

Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που το περασμένο καλοκαίρι είχε επιλέξει τον Πανσερραϊκό (με την κρυφή ελπίδα ότι μπορεί, ενδιάμεσα, να σταματήσει η παντοκρατορία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ) και οχι τον Αστέρα Τρίπολης.

Κάπου εδώ, όμως, έχει ενδιαφέρον το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη που υπάρχει για τον Πάμπλο και το μέλλον του, καθώς μια από τις προοπτικές που εξετάζει για την καριέρα του φαίνεται ότι είναι για την Οσασούνα! Ίσως όχι απευθείας για την πρώτη ομάδα της, αλλά σίγουρα για τη δεύτερη – Αν και το όνομα του Πάμπλο είχε βρεθεί μαζί με άλλα έξι σε λίστα που είχε δημοσιευτεί πρόσφατα στον ισπανικό Τύπο για την μετά-Αραθάτε εποχή!

  Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε τον Μπάλντοκ

Στην Ισπανία έχει κεφάλαιο ο Γκαρσία από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής, στην Οσασούνα τον λατρεύουν και θέλουν να ξαναμπεί στον οργανισμό της ομάδας. Και μην βιαστείτε να πείτε απαξιωτικά ότι η Οσασούνα τον θέλει (λογικά!) για β ομάδα της, καθώς η τελευταία αφενός συμμετέχει σε πρωτάθλημα με τη Λα Κορούνια, τη Ρεάλ Μαδρίτης β΄, την Μπαρτσελόνα β΄, τη Θέλτα β΄, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ β΄. Αφετέρου πολλές φορές οι δεύτερες ομάδες ειναι προθάλαμος για την πρώτη (κάπως έτσι είχε συμβεί και με τον Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ!), κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που είχε ζήσει και στον ΠΑΟΚ.

Πρόσφατα από την Ισπανία είχε συνδεθεί το όνομά του με τη Βαγιαδολίδ, αν και ευρύτερα στην Ισπανία έχει πολύ καλό όνομα. Το ζήτημα είναι αν θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Γιατί υπάρχει πάγκος στη χώρα μας που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα για τον Ουρουγουανό. Ποιος είναι αυτός; Η Εθνική ομάδα, η πόρτα της οποίας μπορεί να ξεκλειδώσει και να ανοίξει με τον Μάκη Γκαγκάτση στην προεδρία της ΕΠΟ…
 

  Γκριγκόνις, Μήτογλου, Λεσόρ και... 1-0 ο ΠΑΟ - Τα highlights με ΠΑΟΚ (Vid)

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χειροπέδες αν δεν ήταν ο Αλμέιδα – Ο Σαββίδης αναγνώρισε έμπρακτα το λάθος!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: