Τα έφερε όλα τούμπα στον Ολυμπιακό ο Ρέτσος – Τρομερή κίνηση


Τα έφερε όλα τούμπα στον Ολυμπιακό ο Ρέτσος – Τρομερή κίνηση



Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν από τους διακριθέντες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα και τους κέρδισε όλους με την ηρεμία του.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει κατακριθεί όσο λίγοι ποδοσφαιριστές. Είναι αλήθεια ότι και ο ίδιος έχει δώσει δικαιώματα κάνοντας πολύ σοβαρά λάθη που κόστισαν και στον Ολυμπιακό σε σημαντικά ματς.

Βέβαια από την άλλη είναι ένας ποδοσφαιριστής που αδικεί την εικόνα του με τα εύκολα λάθη που κάνει, αφού ακόμα και σε εκείνα τα ματς η απόδοση του ήταν αρκετά καλά. Έχει δείξει σε κάποια σημεία, όμως να μην έχει καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να παίρνει λάθος αποφάσεις.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, όμως, στον αγώνα με την Άστον Βίλα ήταν από τους διακριθέντες. Έχει κάνει εξαιρετικό παιχνίδι κι ενώ απέναντι του είχε έναν απαιτητικό αντίπαλο όπως ο Γουότκινς. Ο Ρέτσος κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να κλείσει τα αφτιά του στην κριτική που έχει δεχτεί.

Η εικόνα του στον αγώνα με την Άστον Βίλα αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι έχει την ωριμότητα και το καθαρό μυαλό να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να κάνει τη δουλειά του. Στο πλευρό του Νταβίντ Κάρμο έχει κερδίσει σημαντικές εμπειρίες ο Ρέτσος, αλλά αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει στον αγώνα με την Άστον Βίλα ήταν η ωριμότητα που έβγαλε και η ψυχραιμία που έδειξε ενώ προερχόταν από μία δύσκολη περίοδο γι’ αυτόν.

  Πέρασε… ακτινογραφία τη Φιορεντίνα ο Συλαϊδόπουλος

Όλα τα λεφτά είναι και η αντίδραση του μετά το γκολ του Ντιαμπί με το οποίο η Άστον Βίλα έκανε το 2-2. Ο Ρέτσος ήταν ο πρώτος που έκανε νόημα στους συμπαίκτες του να συνεχίσουν και να μην τους πάρει από κάτω. Μία κίνηση που επιβεβαίωσε την ψυχραιμία που έχει αυτό το παιδί σε μία δύσκολη κατάσταση τόσο γι’ αυτόν όσο και για την ομάδα.

Πηγή: fosonline.gr

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: