Στη Μπολόνια ο Παυλίδης, αλλά μόνο μέσω… Champions League.


Στη Μπολόνια ο Παυλίδης, αλλά μόνο μέσω… Champions League.



 Ύστερα από δύο χρόνια ασφυκτικού, αλλά μάταιου πρέσινγκ γιατί δεν υπήρχαν τα 20εκ. ευρώ cash που ζητούσε η Άλκμααρ, αυτή τη φορά η Μπολόνια ίσως καταφέρει να ντύσει στα Rossoblu’ τον 25χρονο διεθνή Έλληνα σέντερ- φορ, Βαγγέλη Παυλίδη.

 Όλα θα εξαρτηθούν από το εάν θα καταφέρει η ομάδα του Τιάγκο Μότα να προκριθεί στο επόμενο Champions League, γιατί μόνο με τα έσοδα από το μπόνους συμμετοχής, συν την διαφαινόμενη πώληση του Ζίρκζε θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Ολλανδών.

 Οι σχέσεις των δύο ομάδων, πάντως είναι άριστες αφού το περασμένο καλοκαίρι η Μπολόνια από κει «ψώνισε», τόσο τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό, Μπεουκέμα, που αποδείχθηκε από τους καλύτερους της Serie A, όσο τον Σουηδό μέσο επιθετικό Κάρλσον ο οποίος όμως είχε την ατυχία να χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού.

 Τον Παυλίδη, που σε τρεις σεζόν με την Άλκμααρ έχει ήδη πετύχει 78 γκολ σε 134 παιχνίδια, η Μπολόνια τον είχε ζητήσει και πέρυσι, αλλά η προσφορά της δεν μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις των Ολλανδών που και φέτος τον παραχωρούν μόνο με, ακατέβατα 20εκ. ευρώ.

 Για την, αριθμητική πρόκριση στο επόμενο Champions League η ιταλική ομάδα, που ήταν και η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Campionato χρειάζεται ακόμη 5 βαθμούς, αλλά σε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια: με τη Νάπολι, εκτός, με τη Γιουβέντους εντός και με την Τζένοα, επίσης εκτός.   


Πηγή
  Ισόπαλη με Νάπολι και «καίγεται» για νίκη με Ολυμπιακό η Φιορεντίνα (Vid)
 

Διαβάστε επίσης: