Αυτόν θέλει από τη Λβερπουλ η Μπαρτσελόνα


Αυτόν θέλει από τη Λβερπουλ η Μπαρτσελόνα



O Ντάργουιν Νούνιες αποτελεί στόχο της Μπαρτσελόνα σε ένα καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών στο «Nou Camp». 

Αυτό αναφέρει σήμερα -σε αποκλειστικό της  ρεπορτάζ- η αγγλική εφημερίδα  «The Sun», σημειώνοντας ότι ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός της Λίβερπουλ «θα αντικαταστήσει τον Πολωνό σούπερ σταρ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος πρόκειται να γίνει ένα μεγάλο θύμα μιας μαζικής εκκαθάρισης.»

Αναφέρει ότι  «με μισθούς που θα εκτοξευθούν στα 31,5 εκατομμύρια ευρώ την επόμενη σεζόν, ο Λεβαντόφσκι είναι ο καλύτερα αμειβόμενος και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα θυσιαστεί.» Ο Νούνιες είναι από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες στη Λίβερπουλ, αλλά παίρνει περίπου το ένα τέταρτο των χρημάτων του Πολωνού επιθετικού, κάτι που τον τοποθετεί εντός της εμβέλειας της Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός  αποτελεί τη μεταγραφή-ρεκόρ των «Κόκκινων» με κόστος 85 εκατομμυρίων λιρών 99.3 εκατ. ευρώ) από την Μπενφίκα πριν από δύο χρόνια – και με συμβόλαιο που λήγει το 2028. 

Η Λίβερπουλ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει. Θα προτιμήσει να πουλήσει το Μο Σαλάχ στη Σαουδική Αραβία.

  Τέλος και επίσημα ο Τερίμ: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Ωστόσο εάν δεν υπάρξει πρόταση από τη Μέση Ανατολή για τον Αιγύπτιο διεθνή επιθετικό, η Λίβερπουλ είναι πιο πιθανό να…καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τη Μπαρτσελόνα.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: