ΠΑΟΚ: "Χαλάει" μεταγραφή του Ολυμπιακού ο Λουτσέσκου!


ΠΑΟΚ: “Χαλάει” μεταγραφή του Ολυμπιακού ο Λουτσέσκου!



Η… μάχη του Ρουμάνου και γιατί ο ατζέντης του νεαρού τερματοφύλακα βρέθηκε στην Ελλάδα και το μέλλον του στον Δικέφαλο!

Μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες υπάρχουν στο ρεπορτάζ τού ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, καθώς αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση τού Conference League και, την ίδια εποχή, έμεινε πίσω στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με αποτέλεσμα να υπάρχει σκεπτικισμός στην ομάδα, να υπάρχει κατήφεια, αλλά την ίδια στιγμή ως μεγάλο κλαμπ που είναι να έχουν μπει ήδη στο φουλ οι μηχανές για τον προγραμματισμό τής επόμενης μέρας.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει πετάξει λευκή πετσέτα στη μάχη του πρωταθλήματος; Το ακριβώς αντίθετο, καθώς η πληροφορία που υπάρχει από τη Θεσσαλονίκη κάνει λόγο για σειρήνες που έχουν ηχήσει στην Τούμπα, ενώ υπάρχει και η παρουσία τού Ιβάν Σαββίδη σε επαφές με την ομάδα. Για τον Δικέφαλο υπάρχουν τρεις τελικοί μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και με βάση αυτό κινούνται όλοι στην ομάδα τώρα!

Το σχέδιο του Ραζβάν Λουτσέσκου – Κόβει τη φόρα του Ολυμπιακού!

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει ο,τι μπορεί για να κερδίσει εκείνος το πρωτάθλημα, άρα το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι το 3Χ3 μέχρι το φινάλε. Το σχέδιο του Λουτσέσκου είναι ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί με την ενέργεια που είχε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και, ήδη, προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει επαφή τού Ρουμάνου τεχνικού με τον γυμναστή της ομάδας.

  "Διψασμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά μεγαλύτερο κίνητρο στον Άρη"

Πρώτος τελικός είναι εκείνος με τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα, την Κυριακη 12 Μαΐου. Γιατί και οι Πειραιώτες είναι μέσα στη μάχη τού πρωταθλήματος και, μάλιστα, με δικό τους 3Χ3 το πρωτάθλημα θα κατηφορίσει στον Πειραιά. Το ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους έχει τον χαρακτήρα το’υ πρώτου τελικού και στη συνέχεια, Τετάρτη 15 Μαΐου, υποδέχεται ξανά στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό.

Ο προγραμματισμός για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια για την επόμενη μέρα. Εμείς εδώ, σήμερα, θα αναφέρουμε αυτά που είναι περισσότερο στην επικαιρότητα, προκειμένου να αποκτήσετε κι εσείς καλύτερη εικόνα.

Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος είναι μεγάλο κλαμπ, έχει καλές επαφές σε Ρωσία-Ουκρανία αλλά και στη Λατινική Αμερική, γενικά και το περασμένο καλοκαίρι απέδειξε ότι μπορεί να βρει, να ψήσει και να φέρει παίκτες ποιότητας. Η μόνη διαφορά με το περασμένο καλοκαίρι είναι ότι φέτος, οι μεταγραφές θα γίνουν πολύ γρηγορότερα. Από το κλαμπ, μάλιστα, προκύπτει ότι υπάρχουν περιπτώσεις και από το ελληνικό πρωτάθλημα που ενδιαφέρουν. Όχι απαραίτητα Έλληνες, αλλά και ξένοι που παίζουν στην Ελλάδα. Όπως είναι, για παράδειγμα, ο Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς, που έχει 16 γκολ και 1 ασίστ φέτος, και μένει ελεύθερος.

  Τρομερός Βιεϊρίνια! Έγραψε χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ
 

Κοτάρσκι: Μαζί με τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη, είναι ο,τι πολυτιμότερο έχει ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του και το προσεχές καλοκαίρι θα υπάρξει κουβέντα γύρω από το όνομά του. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι μάνατζέρ του βρίσκονται τακτικά στην Ελλάδα, τόσο για επαφές με τον ίδιο όσο και με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Μεϊτέ: Θέλει να συνεχίσει στον Δικέφαλο, αφού εδω ένιωσε σημαντικός ξανά και βρήκε τον ρόλο του σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στην Ευρώπη. Αλλά η Μπενφίκα έχει βάλει ρήτρα δυσανόλογη της ηλικίας του, κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, και παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τους Πορτογαλους, δεν φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να πέσουν. Μετράει πολύ ότι και ο ίδιος θέλει να μείνει. Στην Ελλάδα. Γιατί πλην του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό για να την περίπτωσή του, που λόγω και της Ρίο Άβε έχει περισσότερους τρόπους για να τα βρει με τη διοίκηση της Μπενφίκα. Κι αυτό το γνωρίζουν καλά στη Θεσσαλονίκη και για αυτό ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιέζει να τρέξει η υπόθεση, αλλά για την ώρα δεν βλέπει ανταπόκριση στην διοίκηση. Μόνος του προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Ολυμπιακού…

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ΠΑΟΚτσήδες… κράζουν διπλά πλέον και λόγω Ολυμπιακού


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: