Βλέπει σωτηρία με λυτρωτή Δουβίκα η Θέλτα!


Βλέπει σωτηρία με λυτρωτή Δουβίκα η Θέλτα!



Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία, πανηγύρισε σήμερα η Θέλτα.

La Liga: Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία, πανηγύρισε σήμερα η Θέλτα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 82ο λεπτό, η ομάδα από το Βίγκο επιβλήθηκε 3-2 της Βιγιαρεάλ στο «Μπαλαΐδος», στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής, και πήρε τρεις πολύτιμους για τη σωτηρία της βαθμούς, καθώς βρίσκεται πλέον στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παράλληλα, οι νικητές «ψαλίδισαν» τις (όποιες) ελπίδες του «κίτρινου υποβρυχίου» για να προλάβει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Σε… τροχιά εξόδου στην Ευρώπη παρέμεινε η Μπέτις, η οποία νίκησε 2-0 την Οσασούνα στην Παμπλόνα, στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 34η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι «βερντιμπλάνκος», στην αποστολή των οποίων είχε συμπεριληφθεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που αντικατέστησε στο 62΄ τον τραυματία Χερμάν Πετσέλα, πέτυχαν δύο γκολ στο τέλος του α΄ μέρους και παραμένουν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ο «κάτοχος» της οποίας θα πάρει στο τέλος της σεζόν το «εισιτήριο» για το Conference League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Οσασούνα αγωνιζόταν από το 26΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μονκαγιόλα με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ στο 42΄ αποβλήθηκε και ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιαγκόμπα Αρασάτε.

  "Δεν έχει λογική να φύγει τώρα ο Τερίμ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωαννίδης αντί Ικάρντι με ποσό ρεκόρ – 1.1 εκατ. η αποζημίωση Τερίμ από ΠΑΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: