Πρόβλημα στη Μπάγερν! Χωρίς βασικό παίκτη στη ρεβάνς με Ρεάλ


Πρόβλημα στη Μπάγερν! Χωρίς βασικό παίκτη στη ρεβάνς με Ρεάλ



Σημαντικό ζήτημα προέκυψε στους Βαυαρούς ενόψει της αναμέτρησης ρεβάνς κόντρα στη Βασίλισσα για τα ημιτελικά του Champions League.

Μπάγερν Μονάχου: Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε σήμερα (5/5) την απουσία του 30χρονου Πορτογάλου διεθνούς αμυντικού της Ραφαέλ Γκερέιρο, που τραυματίστηκε το Σάββατο στη Στουτγάρδη, από την ρεβάνς  στην ημιτελική φάση του Champions League, την Τετάρτη (8/5) στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ (α’ ματς 2-2).

Ο σύλλογος του Μονάχου δεν δίνει ακριβή διάρκεια μη διαθεσιμότητας για τον Ραφαέλ Γκερέιρο, αναφέροντας απουσία «για τις επόμενες συναντήσεις» της Μπάγερν, η οποία έχει ακόμη τρεις ή τέσσερις αγώνες να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν (η ρεβάνς της Τετάρτης, δύο αγώνες Bundesliga και πιθανός τελικός Champions League την 1η Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ).

Ο Γκερέιρο τραυματίστηκε στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού και έφυγε από το «Neckar Stadion» της Στουτγάρδης με πατερίτσες. Πλέον θα δώσει αγώνα με τον χρόνο για την παρουσία του στο Euro-2024 (14 Ιουνίου-14 Ιουλίου) με την επιλογή της Πορτογαλίας.

  Έχουν σίγουρη τη μεταγραφή - Βούιξε ο τόπος για Καλάθη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωαννίδης αντί Ικάρντι με ποσό ρεκόρ – 1.1 εκατ. η αποζημίωση Τερίμ από ΠΑΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: