Νέες ατάκες Μπαντή για Ιωαννίδη


Νέες ατάκες Μπαντή για Ιωαννίδη



Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ μίλησε στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και πάλι στην υπόθεση του επιθετικού του Παναθηναϊκού και στα όσα ακούστηκαν, ψευδώς, περί ντόπινγκ.

Γιώργος Μπαντής: Στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ και μίλησε για το ποδόσφαιρο έξω από τις τέσσερις… γραμμές, αλλά και τα όσα ακούστηκαν ψευδώς περί κρούσματος ντόπινγκ του Φώτη Ιωαννίδη.

Για την φωνή του ποδοσφαιριστή: 
«Ναι, θεωρώ πως αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κέρδος. Εμείς, από το 2019 που μπήκαμε στον σύνδεσμο, μέχρι και σήμερα, προσπαθούμε συνεχώς να εκπαιδεύουμε τον ποδοσφαιριστή. Μέσα από αυτή την εκπαίδευση, προσπαθούμε να του μεταφέρουμε και την ευθύνη που έχει απέναντι στην κοινωνία. Αυτό έχει να κάνει κυρίως, με την στάση ζωής του, με την φωνή του και με όλα αυτά που κάνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, να το γνωρίζει αυτό. Γιατί, είτε το θέλει, είτε όχι, είναι πρότυπο για ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας και ειδικά για τα παιδιά. Όντως, διακρίνω και εγώ αυτά τα αποτελέσματα, τα οποία είναι θετικά και ενθαρρυντικά. Το ότι ο ποδοσφαιριστής, επιτέλους μιλάει και δεν είναι αυτό το παλιό στερεότυπο, πως εσύ είσαι για να κλωτσάς μια μπάλα, είναι κάτι που με κάνει να χαίρομαι πραγματικά».

Για την υπόθεση ντόπινγκ του Ιωαννίδη και τις δηλώσεις του Μπακασέτα: 
«Πρόσφατα, είδα ξανά τις δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα, για αυτό που συνέβη, στην υπόθεση Ιωαννίδη, με τις ψευδείς ειδήσεις περί ντόπινγκ και μετά τα σχόλια στα social media, με αισχρά λόγια. Για άλλη μία φορά, θαύμασα τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, που βγήκε και με τέσσερις – πέντε προτάσεις, είπε αυτό που πραγματικά ήθελε να πει. Ακόμα, έστειλε και το μήνυμα που πρέπει να περαστεί, ώστε και ο απλός κόσμος και τα μικρά παιδιά μας, που παραδειγματίζονται από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, να ακούσουν την άποψη του».

Για το πως αισθάνθηκε όταν βγήκε αυτή η είδηση με το ντόπινγκ του Ιωαννίδη: 
«Δυστυχώς, υπάρχει μια κακή νοοτροπία σε αυτή την χώρα. Όπου, αυτή έχει να κάνει με το πρόσωπο. Γιατί, όσο σπουδαίο, επιτυχημένο και σπουδαίο είναι ένα πρόσωπο, τόσο μεγαλύτερη είναι και η δομή κάποιων, να το απομυθοποιούνε, να το γκρεμίζουν, να το διασύρουν και να το συκοφαντούν με την πρώτη αφορμή. Αυτό γίνεται, γιατί πολλές φορές αυτό το πρόσωπο τους θυμίζει πόσο ασήμαντοι και αποτυχημένοι είναι οι ίδιοι. Με το που έγινε αυτό, κατευθείαν κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία, για να βγάλουν όλα τα απωθημένα τους σε ένα παιδί και όχι μόνο σε αυτό, αλλά και σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στην Εθνική. Είναι πάρα πολύ λυπηρό, γιατί όπως είπα και πριν, δεν θέλω να συνηθίσω, πως όλοι αυτό δεν θα έχουν συνέπειες».

Για το τι θα άλλαζε, αν ήταν έστω και για μια ημέρα υπουργός Αθλητισμού: 
«Είναι πολύ δύσκολη η ερώτηση, γιατί μέσα σε μια ημέρα δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά πράγματα. Πρόσφατα, σε συνάντηση με τον κ. Βρούτση, κλείσαμε και το θέμα των παλιών ποδοσφαιριστών του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και αξίζει συγχαρητήρια ο συγκεκριμένος υπουργός, γιατί όντως έσκυψε πάνω στο πρόβλημα και μας βοήθησε σημαντικά. Αν ήμουν, για μια ημέρα υπουργός Αθλητισμού, θα έκανα αυτό που έκανε ο κ. Βρούτσης, με τους 45 ποδοσφαιριστές πρώην του Άρη και του ΠΑΣ, με το Ν3606 του 2007. Θα δημιουργούσα, μέσα του ΠΣΑΠΠ, ένα ταμείο αρωγής, για να μπορέσω να βοηθήσω, ώστε οι περίπου 1000 ποδοσφαιριστές, με ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις στα χέρια τους και δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πληρωθούνε, θα προσπαθούσα να δημιουργήσω ένα ταμείο, ώστε να αποπληρωθούν και όλοι αυτοί οι χιλιάδες ποδοσφαιριστές, που παραμένουν απλήρωτοι από τις ομάδες τους. Οι οποίες δυστυχώς, συνεχίζουν και παίζουν ακόμα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα με άλλη νομική μορφή», είπε ο Γιώργος Μπαντής.

  Χαμός με διάσημο προπονητή - Έξαλλοι στη διοίκηση - Τον στέλνουν στην έξοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωαννίδης αντί Ικάρντι με ποσό ρεκόρ – 1.1 εκατ. η αποζημίωση Τερίμ από ΠΑΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: