Εξέλιξη… φωτιά για Ολυμπιακό! Ο Έβανς, ο Ζοτς και ο Πάντερ

Ανάπτυξη… πύρινη εμφάνιση για τον Ολυμπιακό! Ο Έβανς, ο Ζοτς και ο Πάντερ

Εξέλιξη… φωτιά για Ολυμπιακό! Ο Έβανς, ο Ζοτς και ο Πάντερ



Αλυσιδωτές μπορεί να είναι οι εξελίξεις το καλοκαίρι στην Παρτιζάν σχετικά με το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ, κάτι που είναι πιθανό να επηρεάσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Ερυθρόλευκων.

Κίναν Έβανς: Μπορεί ο Αμερικανός γκαρντ της Ζαλγκίρις να είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, μιας και φαίνεται ότι είναι πιθανό να υπάρξει και εμπλοκή από την Παρτιζάν.

Πιο συγκεκριμένα στη Σερβία αναφέρουν ότι ο Κέβιν Πάντερ είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα, το καλοκαίρι, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει τον άσο των Λιθουανών στην κορυφή της λίστας του για τη θέση και όπως σημειώνει η MaxBet Sport η Παρτιζάν πρόκειται να κάνει τα πάντα για τον αποκτήσει.

Όπως μαθαίνει ανεπίσημα η MaxBet Sport, στην Παρτιζάν έχει ήδη προταθεί επαρκής αντικαταστάτης του αρχηγού (σ.σ. του Κέβιν Πάντερ). Αυτός είναι ο Κίναν Έβανς. Το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ με τη Ζαλγκίρις λήγει τον Ιούνιο και μένει ελεύθερος. Ψάχνει για νέα δέσμευση στην EuroLeague και μία από τις επιλογές είναι το Βελιγράδι.

Ο Κίναν Έβανς έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία σεζόν, κάτι που δεν μπορεί να πει κανείς για τη Ζαλγκίρις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποτελούσε ιδανική λύση για τη νυν πρωταθλήτρια της ABA league. Ωστόσο, η Παρτιζάν δεν είναι η μόνη ομάδα στην οποία έχει προσφερθεί ο Κίναν Έβανς. Αναφέρεται και η Μπαρτσελόνα, ενώ τον Μάρτιο γράφτηκε ότι ο Αμερικανός είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα του Πειραιά διέψευσε αμέσως, αναφέρουν οι Σέρβοι για τον Κίναν Έβανς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωαννίδης αντί Ικάρντι με ποσό ρεκόρ – 1.1 εκατ. η αποζημίωση Τερίμ από ΠΑΟ


Πηγή
  "Οδηγίες χρήσης" για το νέο, Super Champions League
 

Διαβάστε επίσης: