Ο Ζάχοβιτς αποθέωσε Σπόραρ και Ζίβκοβιτς


Ο Ζάχοβιτς αποθέωσε Σπόραρ και Ζίβκοβιτς



Ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ, αλλά και τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς

 

Με αφορμή το Euro 2024 μίλησε ο Σλοβένος παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού. Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξή του στη «Mozzart»:

Σε εμάς έχει σχηματιστεί η άποψη ότι έχετε μόνο δύο ποδοσφαιριστές σε υψηλό επίπεδο. Τον Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Μπέντζαμιν Σέσκο από τη Λειψία. Είναι όντως έτσι;

«Και ο Άντραζ Σπόραρ; Είναι εξαιρετικός ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο Μπιγιόλ της Ουντινέζε, ο οποίος πλησιάζει στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του στην Ουντινέζε, ο νεαρός Ελσνίκ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας είναι υπέροχος στον χώρο του κέντρου. Έχουμε και τον Ζάιτς από τη Φενέρμπαχτσε, ο οποίος είναι καλός, αλλά δεν παίρνει ευκαιρίες».

Για τον τρόπο που θα πρέπει να αναχαιτίσει τους Σέρβους η Σλοβενία: «Θα πρέπει να έχεις σφιχτή ζώνη άμυνας και όταν να παίξεις ένας εναντίον ενός. Για παράδειγμα αν αφήσεις τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο ένας εναντίον ενός, θα περνάει όποτε θέλει. Και ο Τάντιτς το ίδιο».


Πηγή
  Πού θα δούμε σήμερα το ΑΕΚ-Ολυμπιακός και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
 

Διαβάστε επίσης: