Νικολακόπουλος για Άστον Βίλα:"Ο Ολυμπιακός θα περάσει αν…


Νικολακόπουλος για Άστον Βίλα:"Ο Ολυμπιακός θα περάσει αν…



Ακούστε σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ των Άγγλων και τα μεταγραφικά σενάρια.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πρώτη προσέγγιση για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα και σχολίασε με βάση όσα προκύπτουν από Αγγλία, ότι η ομάδα του Έμερι θα έρθει με… άλλα μυαλά σε σχέση με το πρώτο ματς και αποφασισμένη για όλα. Πιθανόν ενισχυμένη με τις επιστροφές των Μαρτίνς και Τίλεμανς. Είπε -μιλώντας στον Χρήστο Ρομπόλη- ότι με αυτά τα δεδομένα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να μπουν στο παιχνίδι με σκοπό να… αφήσουν τα κόκκαλα τους στο γήπεδο, την Πέμπτη, όπως έκαναν δηλαδή στο «Βίλα Παρκ».

Παράλληλα, είπε ότι οι Πειραιώτες επέστρεψαν το πρωί στις προπονήσεις έπειτα από διήμερο ρεπό, τονίζοντας ότι η συμμετοχή του Ορτέγκα κρίνεται από αμφίβολη έως δύσκολη.

Επίσης, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφόρησαν σήμερα, για τον 25χρονο της Άδανα Ντεμιρσπόρ, Γιουσούφ Σαρί, όπως και τον 33χρονο μέσο Ντάνι Γκαρσία, που μένει ελεύθερος από την Μπιλμπάο και έχει συνεργασία με τον Μεντιλίμπαρ στην Έιμπαρ.

  Και… 4-0 ο Προμηθέας τον Άρη (BINTEO)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: