Υπάρχει… φωτιά με Καλάθη και Ολυμπιακό!


Υπάρχει… φωτιά με Καλάθη και Ολυμπιακό!



Μπορεί ακόμα η χρονιά για τους Ερυθρόλευκους να μην έχει ολοκληρωθεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθούν περιπτώσεις ενόψει καλοκαιριού, με τον Έλληνα γκαρντ να είναι στο στόχαστρό τους.

Νικ Καλάθης: Εξελίξεις με το μέλλον του Έλληνα γκαρντ φαίνεται να υπάρχουν το καλοκαίρι, μιας και το συμβόλαιό του με τη Φενέρ ολοκληρώνεται και είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Τουρκία, την ίδια στιγμή που όπως έχει γίνει γνωστό είναι στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού, με τον έμπειρο παίκτη να σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως αναφέραμε, δεν είναι αδιάφοροι με την περίπτωσή του, καθώς πρόκειται για έναν δημιουργό που μπορεί να δώσει λύσεις, ενώ παράλληλα δίνει σημαντικές βοήθειες αμυντικά, αλλά την ίδια στιγμή πρόκειται για Έλληνα παίκτη, κάτι που οι Πειραιώτες αναζητούν… απεγνωσμένα να εντάξουν στο ρόστερ τους.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Νικ Καλάθης ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και το 2020, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεση, φέτος μετράει 7 πόντους μ.ο, με 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμέτοχης με τη Φενέρ, ενώ είναι δεδομένο πως η περίπτωσή του εξετάζεται και τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Το… λάθος Τσιμίκα, πωλείται με 11 εκατ. – Νότιγχαμ και μετά Ολυμπιακό”!


Πηγή
  Τελείωσε με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός και “βλέπει” Βερολίνο (Highlights)
 

Διαβάστε επίσης: