"Για τον Γερμανό διαιτητή με Βίλα, δείτε το Μπράγκα-ΠΑΟ"


“Για τον Γερμανό διαιτητή με Βίλα, δείτε το Μπράγκα-ΠΑΟ”



Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε τον ορισμό του Φέλιξ Τσβάιερ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη για τα ημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε, μετά από σχετική ερώτηση, τον ορισμό του Γερμανού διαιτητή Φέλιξ Τσβάιερ, είπε πως οι ελληνικές ομάδες έχουν μαζί του τραγικά αποτελέσματα και κάλεσε τον Χρήστο Ρομπόλη να ρωτήσει τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού για το καλοκαιρινό Μπράγκα-Παναθηναϊκός, για τα προκριματικά του Champions League, όταν στο 16’ είχε δώσει ένα κωμικό πέναλτι και τον ενημέρωσαν από το VAR και το πήρε πίσω.

 

Ανέδειξε το εκπληκτικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι, καταγράφοντας ότι από τους 100 ημιτελικούς που έχουν γίνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τον 21ο αιώνα, αυτό το 4-2 των Πειραιωτών είναι η μεγαλύτερη νίκη φιλοξενούμενης ομάδας!

Στη συνέχεια, μίλησε για την απουσία του Ορτέγκα, την επιστροφή των Μασούρα-Ντόη και στα τελευταία νέα της Άστον Βίλα για Μαρτίνες, Τίλεμανς και Ρότζερς.

  Βούιξε η Ρωσία - Φέρνει... Σιμάνσκι στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Με 1,5 εκατ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστική απόφαση για Νότιγχαμ – Έμαθε τα μαντάτα ο Μαρινάκης


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: