Με το πόδι στο… γκάζι ο ΠΑΟΚ! Έπιασε ρεκόρ 10ετίας


Με το πόδι στο… γκάζι ο ΠΑΟΚ! Έπιασε ρεκόρ 10ετίας



Την επίδοση που έχει να καταγραφεί από τη σεζόν 2013-14 ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ, καθώς μετρά πέντε ποδοσφαιριστές με διψήφιο αριθμό τερμάτων, ενώ υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής με εννιά που είναι ο πρώτος υποψήφιος να ανεβάσει τον αριθμό της η λίστας των διψήφιων.

 

ΠΑΟΚ: Την επίδοση που έχει να καταγραφεί από τη σεζόν 2013-14 ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ, καθώς μετρά πέντε ποδοσφαιριστές με διψήφιο αριθμό τερμάτων, ενώ υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής με εννιά που είναι ο πρώτος υποψήφιος να ανεβάσει τον αριθμό της η λίστας των διψήφιων.

Τη σεζόν 2013-14 οι Στέφανος Αθανασιάδης (18), Ζβόνιμιρ Βούκιτς (15), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (12), Λούκας Πέρεθ, Μίροσλαβ Στοχ (10) είχαν πετύχει συνολικά 65 τέρματα με τον ΠΑΟΚ να έχει πέντε ποδοσφαιριστές με διψήφιο αριθμό τερμάτων, σε μια σεζόν όπου το φινάλε της ο Δικέφαλος είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκτοτε, υπήρξαν δυο σεζόν με μόλις έναν διψήφιο, έξι με δυο διψήφιους, η σεζόν 2020-21 με τρεις διψήφιους και η φετινή στην οποία υπάρχουν τέσσερις διψήφιοι και ακόμα – τουλάχιστον – έντεκα αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.

  "Πάτησε" τον Άρη - Άνετη πρόκριση Ολυμπιακού στον τελικό Κ15 (Highlights)

Φέτος οι παίκτες με διψήφιο τερμάτων είναι οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς (16), Γιάννης Κωνσταντέλιας (14), Κίριλ Ντεσπόντοφ (12) και Μπράντον Τόμας (11) και Στέφανο Σβαμπ (10) μετρούν μαζί 63 γκολ ενώ ο Τόμας Μουργκ έχει εννιά και ψάχνει το γκολ που θα τον φέρει στο γκρουπ των διψήφιων σκόρερ και θα κάνει την φετινή ομάδα να ξεπεράσει τον απολογισμό προς δεκαετίας, κάνοντας έξι τους παίκτες που έχουν διψήφιο αριθμών τερμάτων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι – Ανακοινώνει τη μεγάλη συμφωνία ο Ολυμπιακός


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: