Ο μεγάλος στόχος του Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού!


Ο μεγάλος στόχος του Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού!



Η Ένωση επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει του φινάλε της χρονιάς και ήδη έχει βάλει σε… μπρος το σχέδιό του για τον πρώτο… τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ: Για την επιστροφή των παικτών της Ένωσης στις προπονήσεις ετά το τριήμερο ρεπό, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (15/5), αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας πως στην ομάδα θέλουν να είναι όλοι στην… τσίτα ενόψει του τελικού των τελικών έχοντας στόχο να διατηρηθούν μέσα από τις προπονήσεις στον ρυθμό που είχαν πριν τη διακοπή.

Την ίδια στιγμή στάθηκε και στον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος συνέχισε και την Τρίτη του Πάσχα (7/5) εκτός κανονικού προγράμματος, λέγοντας  πως εάν ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δεν μπει μέχρι την Παρασκευή (10/5), τότε δύσκολα θα υπολογίζεται για το ματς του Φαλήρου, ενώ για τον Αλεξάντερ Κάλενς και την περίπτωση ενεργοποίησης της ρήτρας του, υπογράμμισε πως η άποψη των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι απόλυτα θετική σε επίπεδο τόσο αγωνιστικό, όσο και σε χαρακτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι – Ανακοινώνει τη μεγάλη συμφωνία ο Ολυμπιακός


Πηγή
  Κλείνουν τo deal της 10ετίας οι Αγγελόπουλοι - Απάντηση εκατομμυρίων σε ΠΑΟ
 

Διαβάστε επίσης: