Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που βάζει υποψηφιότητα για 11αδα


Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που βάζει υποψηφιότητα για 11αδα



Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του για τη βασική ενδεκάδα.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τα τελευταία νέα του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όπου αρχικά μίλησε για την απώλεια του Νίκου Τζαντζαρά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Για τον ΠΑΟΚ: «Κυλούν αυτές οι ημέρες με δουλειά και τακτική. Ο Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του δουλεύουν για το ματς με τον Ολυμπιακό. Έχει αρκετούς διαθέσιμους παίκτες, αλλά δουλεύουν και πνευματικά για να μην τα παρατήσει η ομάδα. Αν κάτι δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα έχει κι άλλους στόχους. Υπάρχει πίστη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να το πάει μέχρι τέλους.

Εισιτήρια θα βγουν από την Πέμπτη για το ματς της Κυριακής», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου που τόνισε ότι ο Σάστρε είναι υποψήφιος για την ενδεκάδα, μετά και την εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ, λέγοντας πως περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες μέσα από τις προπονήσεις.

  Ευχήθηκε επιτυχίες σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ο Πέτρος Κόκκαλης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι – Ανακοινώνει τη μεγάλη συμφωνία ο Ολυμπιακός


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: