Το… limit up παίκτη του Άρη την κατάλληλη στιγμή


Το… limit up παίκτη του Άρη την κατάλληλη στιγμή



Οι Κίτρινοι προετοιμάζονται ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά και του τελικού Κυπέλλου και ο Άκης Μάντζιος βλέπει κομβικό ποδοσφαιριστή του να αλλάζει… επίπεδο.

Άρης: Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ο καλός και κυρίως ο υγιής Μανού Γκαρθία είναι ικανός από μόνος του ν’ αλλάξει τα δεδομένα και να ανεβάσει την ποιότητα στο Κιτρινόμαυρο ρόστερ. 

Ούτε χωράει αμφιβολία ότι η φετινή σεζόν θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική για τον Αρη αν είχε τον Ισπανό επιθετικό από το ξεκίνημά της. Κακά τα ψέμματα, είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ο παίκτης που μπορεί να δώσει διαφορετικές… ιδέες στο παιχνίδι της ομάδας και στην καλή του ημέρα να την κουβαλήσει στα πόδια του. 

Το έχει αποδείξει άλλωστε, τόσο πριν από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και τον κράτησε εκτός δράσης για σχεδόν ένα χρόνο, όσο και τώρα με την επιστροφή του όπου και πάλι είναι το σημείο αναφοράς της επιθετικής γραμμής. Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν τέσσερις μήνες από τη στιγμή που πάτησε ξανά στο γήπεδο και παρά το γεγονός ότι δεν έχει βγάλει ακόμη ολόκληρο 90άλεπτο, είναι φανερό από τον τρόπο που κινείται, επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του και τις πρωτοβουλίες που θέλει να παίρνει, ότι αισθάνεται πιο σίγουρος για τον εαυτό του και όσο περνάει ο καιρός και έχει ενεργό ρόλο πατάει πιο γερά στα πόδια του. Παίρνει αυτοπεποίθηση και μάλιστα στο καλύτερο timing. 

  Πολύ σοβαρό πρόβλημα στην Ισπανία ενόψει Euro! Εκτός τοπ παίκτης

Τα παιχνίδια των playoffs είναι η ιδανική περίοδος για τον Μανού, αφού εκτός από αγωνιστικό ρυθμό συμμετέχει σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, αποκτά περισσότερο ενεργό ρόλο κι αυτό τον βοηθά στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το μεγάλο ραντεβού που έχει ο Αρης στον τελικό της 25ης Μαϊου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Παιχνίδι στο οποίο ο Άκης Μάντζιος ποντάρει στον καλό Μανού Γκαρθία και από τη στιγμή που η εικόνα του στα τελευταία ματς είναι ενθαρρυντική δεν έχει λόγο να μην τον συμπεριλάβει στα φαβορί για την αρχική 11άδα. 

Ο Γκαρθία μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει 18 συμμετοχές, με ένα γκολ και 3 ασίστ. Οι αριθμοί είναι σημαντικοί αλλά δεν αποτυπώνουν κάτι άλλο. Την επιδραστικότητά του στο παιχνίδι του Αρη, στην μεταφορά της μπάλας από τη μεσαία γραμμή στην επίθεση και γενικά την δημιουργία του. Κομμάτι που απόντος του Μανού οι Κιτρινόμαυροι υστέρησαν σε πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου ανακοίνωσε η Θύρα 13! (ΦΩΤΟ)


Πηγή
  Τελείωσε με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός και “βλέπει” Βερολίνο (Highlights)
 

Διαβάστε επίσης: