Αποκαλύψεις Σλούκα για Ολυμπιακό, Αταμάν, Ναν, Γιαννακόπουλο


Αποκαλύψεις Σλούκα για Ολυμπιακό, Αταμάν, Ναν, Γιαννακόπουλο



Τι είπε για τη μεταγραφή του, τη βαριά ήττα από τους Πειραιώτες, τον τραυματισμό του πριν το παιχνίδι με τη Μακάμπι και το Final Four!

Στους Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Εργκίν Αταμάν και Κέντρικ Ναν στάθηκε ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις που έκανε στους Δημήτρη Καρύδα και Δώρα Παντέλη έπειτα την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final-4 του Βερολίνου. Η ευγνωμοσύνη του στον πρόεδρο, ο προπονητής της χρονιάς και ο παίκτης που αν δεν είχε αποκτηθεί, τότε η ομάδα ίσως να μην είχε φτάσει σε αυτή την επιττυχία!

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Σλούκας δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Το μυστικό για το… Final-4 είναι το πλάνο, οι συμπαίκτες, ο προπονητής, ο οργανισμός και η μεγάλη προσθήκη του Κέντρικ Ναν, που άλλαξε την ιστορία».

Για το αν είναι στην πιο ώριμη φάση του: «Νιώθω καλά παρά το ότι είμαι 33. Και τις προηγούμενες χρονιές ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά στα Playoffs. Λόγω καινούργιας ομάδας, ειδικά από τη μετακίνησή μου στην προηγούμενη ομάδα, βρήκα τον ρόλο μου και οδηγήσαμε την ομάδα στα Playoffs».

Για την χρονιά φέτος: «Είχα πρόβλημα στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μετά έμεινα 15 μέρες εκτός για να επανέλθω και τους τελευταίους τρεις μήνες η ομάδα έκανε το βήμα παραπάνω».

Για τις εμφανίσεις του στα Playoffs: «Είναι δικαίωση κάθε φορά που βρίσκομαι σε Final-4, για όλους από την ομάδα μέχρι εμένα. Αν δεν βρεθεί εκεί, μπαίνει ένα… Χ και προχωράς στον επόμενο στόχο».

Για το αν ήταν ευτυχισμένος φέτος και αν ήταν “καλά”: «Πάντα είχα το χαμόγελο στα χείλη μου. Και ο πρόεδρος και όλοι οι υπόλοιποι με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Μέρα με τη μέρα βάζαμε τα λιθαράκια μας και φτάσαμε στο Final-4. Γράψαμε ιστορία. Χαμηλά η μπάλα, είμαστε ταπεινοί και η μεγάλη πρόκληση είναι μπροστά μας».

Για το κομμάτι της εμπιστοσύνης και την σχέση του με Αταμάν και Γιαννακόπουλο: «Είμαι ευγνώμων για την στήριξη του κ. Γιαννακόπουλου και εγώ πίστευα στο όραμά του. Το σημαντικό είναι πως δώσαμε στον κόσμο όραμα. Γεμίσαμε το ΟΑΚΑ. Η στήριξή του και η οικογένειά του είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για την προσφορά της στο μπάσκετ. Όσον αφορά τον κόουτς Αταμάν, με το που κατάλαβα τι θέλει από εμένα, πιστεύω πως απέδωσα αυτά που ήθελε. Για μένα είναι ο προπονητής της χρονιάς. Πήρε μία ομάδα από εκεί που ήταν και την οδήγησε στο Final-4».

Για το ποιος θα ήταν ο φετινός τίτλος της σεζόν του: «Πάντα πιστεύω και έχω όραμα και φιλοδοξίες. Δεν κοιμόμουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ήξερα πως αξίζουμε την πρόκριση. Ήταν η χρονιά μας και έπρεπε να βρεθούμε στο Final-4. Δεν πίστευα πως θα χάσουμε. Ακόμη και χωρίς τη βοήθειά μου στο τέλος απόψε, χαίρομαι που προκριθηκάμε».

Για τον Ναν: «Δεν ξέρω αν η ομάδα θα βρισκόταν εδώ χωρίς αυτόν. Είναι ο καλύτερος σκόρερ στη διοργάνωση. Είναι… αυτόματο καλάθι! Χαίρομαι να παίζω μαζί του. Είναι παίκτης με προσωπικότητα και βάζει μεγάλα λάθια. Μεγάλη κίνηση του προέδρου και τον κόουτς που τον έφερνα… μάγκικα!»

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχίλα! Η ανθοδέσμη Δ. Γιαννακοπούλου σε Σλούκα- Κλάματα η κόρη Δημήτρη 

 


Πηγή
  Μαζί με τη Φιορεντίνα οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού!
 

Διαβάστε επίσης: