Το… φωνάζει παίκτης του Ολυμπιακού: "Να πάμε τελικό…"


Το… φωνάζει παίκτης του Ολυμπιακού: “Να πάμε τελικό…”



Δηλώσεις σε γνωστό Μέσο της πατρίδας του έκανε ξένος ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων όπου και αναφέρθηκε εκτός των άλλων στον στόχο του τελικού του Conference League, αλλά και στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Φραν Ναβάρο: Στη Marca μίλησε ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού ο οποίος δήλωσε χαρούμενος από τον ρόλο του στους Ερυθρόλευκους, αλλά και από την πορεία της ομάδας, εκφράζοντας την φιλοδοξία οι Πειραιώτες να κατακτήσουν το Conference League, αλλά και το πρωτάθλημα, ενώ αποθέωσε και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

-το πώς πήγε στον Ολυμπιακό: «Όταν έφτασα στην Πορτογαλία το όνειρό μου ήταν να υπογράψω στην Πόρτο και να γίνω ο σέντερ φορ της. Η επιλογή του Ολυμπιακού προέκυψε ξαφνικά κι έπρεπε προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα

-την αλλαγή που έφερε ο Μεντιλίμπαρ: «Το στιλ του μου ταιριάζει καλά. Μου αρέσει να πιέζω, να πηγαίνω δυνατά στην μπάλα… Με τον Καρβαλιάλ, τον οποίο διαδέχθηκε ο Μεντιλίμπαρ, το προσπαθήσαμε, αλλά με το νέο προπονητή έχουμε δέσει πολύ περισσότερο

-τη μάχη του πρωταθλήματος««Αν κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που έχουμε απέναντι στις τρεις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό) θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο».

-το ρόλο του στην ομάδα: «Προσπαθώ να βοηθήσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ελπίζω να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη, να πάμε τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Εμείς οι επιθετικοί δεν μπορούμε να σκοράρουμε σε κάθε ματς, αλλά αν οι προπονητές σου δίνουν αυτοπεποίθηση, όπως στη Ζιλ Βισέντε, στην Πόρτο και τώρα στον Ολυμπιακό είσαι πιο χαλαρός και τα γκολ έρχονται πιο εύκολα».

-την προσαρμογή του: «Ο Ιμπόρα, ο Κίνι, ο Μεντιλίμπαρ… με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Υπάρχουν επίσης πολλοί Πορτογάλοι στα αποδυτήρια. Είμαστε μία οικογένεια και περνάμε καλά. Τα αποτελέσματα το δείχνουν», είπε ο Φραν Ναβάρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μεγατόνων: “Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα”! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
  Δημοσίευμα... φωτιά για Κάρμο, Ολυμπιακό - Έρχονται εξελίξεις;
 

Διαβάστε επίσης: